Fine rom, men anbefaler IKKE rom mot bakgården. Mye støy fra vifte som sto og gikk hele tiden. Kunne ikke ha vindu oppe pga dette, og temperaturen gikk ikke å regulere heller. Sto på 19.5 grad, og det er for varmt for oss å sove i. Gikk ikke lenger ned, vi prøvde.. Så styr unna de rommene på sommeren.
Må også si noe om frokosten i disse corona tider.. Ikke helt greit med så mye folk som det var når vi var der. Problemet er at mange tar ikke hensyn. Og alle tar på samme skjeer, og samme øser. Ikke veldig delikat, eller hygienisk i disse tider. For ikke å snakke om brødkurvene. Hvordan noen tok med fingrene oppi brødkurven, for så å riste brødskivene fra hverandre, fordi de satt for godt sammen. Ikke greit. Ellers var det greit utvalg av pålegg og drikke.
Så det positive 😊Helt perfekt beliggenhet i forhold til byen og bryggen. Veldig hyggelige personer som jobber der, fra resepsjonen, til de i restauranten, til de blide damene som vasket og ryddet etter oss. Sikker på at dette hadde fått full score på terningen hvis alt hadde vært på stell.
Og syntes det ikke er greit å si til de som klager på støyen at det er fordi det er "billige" rom. Da burde det stå i bookingen at støy kan forekomme så har man et valg på det, om man vil ha det, eller betale litt ekstra.