Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 174
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 174
Vis tilbud
Priceline
USD 148
Vis tilbud
Booking.comUSD 174
Hotels.comUSD 174
Trip.comUSD 175
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (168)
Filtrer anmeldelser
168 resultater
Vurdering fra reisende
76
53
22
12
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
76
53
22
12
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 168 anmeldelser
Anmeldt 14. september 2020

Dato for oppholdet: september 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Kjell Sindre Schmidt, Guest Services / Front Office på Scandic Torget Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. september 2020

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 7. september 2020 via mobile enheter

Flott hotell oppleves i hjerte av sentrum. Vi bestillte rom med utsikt over Vågen. Så verdt det. Rent og pent. Hyggelig person som tok i mot oss i redaksjonen! Smittevernet var godt i vare tatt. Tipp topp frokost,her var det flere stasjoner med antibac. Vi følte oss trygge på dette fine hotellet.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, mallamareno50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjell Sindre Schmidt, Guest Services / Front Office på Scandic Torget Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Hei,

tusen takk for besøk og for hyggeleg tilbakemelding!

Vi er veldig glade for at våre tiltak vart opplevd som positive.

Håper å sjå dykk igjen på Scandic Torget Bergen!

Beste helsing
Kjell Sindre Schmidt
Scandic Torget Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020

bra beliggenhet god service. Midt i sentrum. Ikke det største rommet men helt greit for noen dager. Må si at renholdet var ganske slett. Såpe manglet til håndvask gulv og vinduspost var ikke rørt. håndklær var på plass hver dag.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, 717gunn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjell Sindre Schmidt, Guest Services / Front Office på Scandic Torget Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Hei Gunn,

tusen takk for besøk og for hyggeleg tilbakemelding, det setter vi pris på.

Vi er veldig glad for at du likte beliggenheit og servicen hos oss, det er noko alle våre dedikerte tilsette står på for kvar dag!

Ønsker deg hjarteleg velkommen tilbake til oss!

Mvh
Kjell Sindre Schmidt
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Vi hadde et veldig fint opphold. Utrolig fin beliggenhet, god størrelse på rommene og bra pris for et superior rom med utsikt til bryggen. Anbefaler hotellet hvis man ønsker å bo sentralt til en god pris. Kommer definitivt til å bruke dette hotellet ved neste besøk i Bergen :-)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, siljebe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjell Sindre Schmidt, Guest Services / Front Office på Scandic Torget Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Hei Silje

tusen takk for besøk og for veldig hyggeleg tilbakemelding, det setter vi pris på.

Vi er veldig glad for at både frukost, rom og utsikt fall i smak!

Ønsker deg hjarteleg velkommen tilbake til oss!

Mvh
Kjell Sindre Schmidt
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Dette hotellet har en utmerket beliggenhet med fantastisk utsikt over havnen og bryggen i Bergen. Frokosten var noe redusert grunnet de nåværende corona restriksjonene, men de hadde et fint system med tildeling av tidspunkt for frokost slik at det var mulig å opprettholde korrekt avstand til andre under frokosten. Hotellet ligger nært det aller meste og kan varmt anbefales.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, joakimh965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjell Sindre Schmidt, Guest Services / Front Office på Scandic Torget Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. september 2020

Hei Joakim,

tusen takk for besøk og for veldig hyggeleg tilbakemelding, det setter vi pris på.

Frukosttildeling har vi implementert i våre rutiner.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss!

Mvh
Kjell Sindre Schmidt
Front Office Manager
Scandic Torget Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser