Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smakløst, men gode drinker”
Anmeldelse av Poca Madre

Poca Madre
Vurdert som nr. 186 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 7 - USD 28
Omgivelser: Vågen
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 10. juli 2021

Servitørene var svært hyggelige og atmosfæren var god, men der stopper det. Porsjonene var svært små og stod ikke i forhold til prisen. Maten smakte tilnærmet ingenting. De få rettene som smakte noe, smakte kun av chilli og ingenting annet. Rettene framstod kjedelige og smakløse. Ble rett og slett skuffet. Råvarene virket gode, men gjennomføringen var rett og slett dårlig. Følte vi fikk svært lite igjen for tusenlappen vi la igjen der. Mett ble vi heller ikke.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, andreahW5220SM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
erlendth, Kundeansvarlig på Poca Madre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2021

Hei!

Takk for deres tilbakemelding. Vi beklager at dere forlot restauranten med et skuffet inntrykk, dette var kjedelige nyheter. Vi vil gjerne informere om at menyen vår er totalrenovert, og vi ønsker dere gjerne velkomne tilbake en dag i fremtiden så vi kan forbedre det noe skuffende resultatet fra forrige besøk.

Ta gjerne kontakt på 55 31 55 55 / post@pocamadre.no, så arrangerer vi en trivelig aften for deg og dine.

Takk for besøket! Med vennlig hilsen // Poca Madre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (97)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3640 av 97 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Enkel og god meksikansk streetfood. Autentisk stemning og god service. Spennende meksikanske øl og drinker. Rimelig pris

Dato for besøk: juni 2021
Takk, erlendy2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
erlendth, Annet på Poca Madre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2021

Hei!

Tusen takk for den gode tilbakemeldingen, det verdsetter vi! Det er godt å høre du hadde en hyggelig opplevelse hos oss, vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake i fremtiden.

Med vennlig hilsen // Poca Madre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Meksikansk gatematrestaurant som har overtatt lokalene til Roll and Rock i Skostredet. Vi fikk bord i uterestaurantdelen, hvor servitørene var veldig oppmerksomme. Menyen besto for det meste av småretter, og vi bestilte litt av alt. I tillegg var det en rikholdig drikkemeny ;-). Det var gode munnfuller, men kunne gjerne ha smakt mer. Tenker at dette er et sted for folk som er mer tørste enn sultne.

Dato for besøk: juni 2021
3  Takk, Hellebor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
erlendth, Kundeansvarlig på Poca Madre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2021

Hei!

Takk for deres tilbakemelding! Vi verdsetter å høre fra våre gjester, og noterer oss all feedback vi mottar.

Vi lanserte en fullstendig oppdatert meny fra 15/8, og ønsker dere hjertelig velkomne tilbake i fremtiden så dere får testet våre nye fristelser.

Med vennlig hilsen // Poca Madre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2021

Syntes atmosfæren og maten var bra. Totalopplevelse blir trukket ned på grunn av dårlig service. Det var mye venting og frekk servitør som drar ned.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, christineol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
erlendth, Kundeansvarlig på Poca Madre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2021

Hei,

Takk for besøket! Vi har lansert ny meny, ansatt fast stab, og utbedret interne rutiner gjennom våre første åpnings-måneder slik at vår service kan garantere å holde standard. Vi ønsker alltid å forbedre oss, så vi takker for tilbakemeldingen og håper dere vil komme tilbake en gang i fremtiden så vi kan gi dere et mer positivt inntrykk.

Med vennlig hilsen // Poca Madre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Spist mye mex i Norge, men dette var desidert det beste til nå. Spiste Tiritas de pescado først og deretter to soft tacos birria de cordero

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 843stigs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
erlendth, Annet på Poca Madre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. august 2021

Hei!

Takk for en hyggelig tilbakemelding, vi ønsker dere gjerne velkommen tilbake i fremtiden!

Med vennlig hilsen // Poca Madre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Poca Madre, så også på

 

Har du vært i Poca Madre? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.