“Veldig skuffet”

Poca Madre
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 16. april 2023

Vi hadde hørt mye bra om dette stedet med ble virkelig skuffet da vi dro. Vi hadde bestillt bord for to stykk i god tid, men da vi kom ti minutter for seint, sa de at de hadde gitt bordet videre og at det nå var helt fult inne i resturanten. Eneste mulighet de hadde var å sitte ute. Vi satt ute i kulden (Fikk heldigvis et pledd), bestilte mat, og ventet, og ventet, og ventet. Da det hadde gått 45 minutter spurte vi servitøren hvor maten var, og hun forklarte at de på kjøkkenet hadde glemt å lage maten, men at akkurat hadde startet på den. Etter 1 time og 15 min fikk vi servert maten (til 300kr per stykk!!!) og vi ble igjen meget skuffet. En ekstremt liten porsjon, og den ene retten var kald da vi fikk den servert. Det var virkelig fargeløst og smakløst...

Dato for besøk: april 2023
Takk, julietP441QO
Kathrine Langeland, Eier på Poca Madre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. april 2023

Heisann,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er trist å høre at dere hadde en uheldig opplevelse hos oss ved deres siste besøk.
Vi har stor etterspørsel hos oss i helgene. Ting kan selvfølgelig skje, og da er det mulig å ringe oss slik at vi holder bordet deres lengre. :)

Situasjonen du beskriver ang. maten skal selvfølgelig ikke forekomme.
Dette beklager vi på det sterkeste.

Om dere blir servert mat som ikke holder vår standard, er våre servitører selvfølgelig tilgjengelig for å rette opp i situasjonen.

Vi håper å se dere igjen, slik at vi får mulighet til å rette opp inntrykket. :)

Anmeldt 16. april 2023 via mobile enheter

Et veldig hyggelig og gøy konsept med morsom innredning som vi hadde stor forventning til når vi gikk inn i lokalet og spesielt da hele familien har mexicansk som favoritt.

Vi hadde bestilt bord i lang tid i forveien og ble dermed litt overrasket over at vi fikk borden innerst i en krok når så mange hyggelige ledige bord var tilgjengelig.
Service var totalt mangelvare. Det er sjelden å opplevd så totalt mangel på arbeidsglede. Og maten var smakløst, kjøttet var seigt og fargeløst. Når man selv har bodd i California ( nær Mexico) vært i Mexico flere ganger og spist på utallige mexicanske Resturanter er dette det aller værste vi alle fire hadde smakt. Vi gikk svært skuffet og slukøret ut, men var enig at det var synd da konseptet var gøy. Styr unna!

Dato for besøk: april 2023
Takk, Mette M
Kathrine Langeland, Eier på Poca Madre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2023

Heisann Mette,

Takk for din tilbakemelding.

Om dere hadde ønsket å bytte bord hadde det selvfølgelig vært helt i orden, så sant de andre bordene ikke var reservert.
Om maten ikke holder vår høye standard ved deres besøk, er betjeningen selvfølgelig tilgjengelig for å løse situasjonen!

Vi ønsker selvfølgelig at alle våre gjester skal føle seg godt mottatt og ivaretatt, og beklager om dette ikke var tilfellet for dere.

Vi håper dere ønsker å komme på besøk igjen i fremtiden, slik at vi kan få sjansen til å rette opp inntrykket. :)

Anmeldt 16. januar 2023

Vi var en gjeng på fire som spise middag, dessert og hadde et par drinker. Alle var veldig fornøyde. Vi smakte alle variantene av "single tacos" og det var rett og slett veldig godt. Det eneste bomkjøpet var tortilla chipsene (friterte trekantbiter av maislefser, tror jeg). Disse var helt uten salt, og flere av dem var oljete og derfor myke. Men vi vil alle tilbake!

Dato for besøk: januar 2023
Takk, MaxelleHa
Kathrine L, Eier på Poca Madre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2023

Heisann,

Tusen takk for din tilbakemelding.
Så hyggelig at maten falt i smak ved deres besøk hos oss, det blir vi glad for å høre!
Vi beklager at en av rettene ikke holdt vår standard.

Vi håper å se dere igjen snart. :)

Anmeldt 12. januar 2023 via mobile enheter

Flott Mexikansk atmosfære. Meget hyggelig peronale og en fantastisk god mat. Perfekt etter en lang arbeidsdag🤩 Eller en tur med familie eller venner. Her skal jeg tilbake!

Dato for besøk: januar 2023
Takk, T0rst1

Hei hei,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Så kjekt å dere hadde et fint besøk hos oss med god mat og service. :)

Vi gleder oss til å se dere igjen snart!

Anmeldt 27. desember 2022 via mobile enheter

Veldig koselig gate, hyggelig og rask service. Margarita fra slushmaskin til 149kr for et lite glass og «salsa tasting» bestående av ca.10 frityrstekte chips og tre sauser med meget skuffende innhold, noe som ligner på ketchup med litt røkt smak, samme med litt mer chilli og en sterkere versjon av de to foregående 👍

Dato for besøk: desember 2022
Takk, 785viktoriam
Kathrine L, Eier på Poca Madre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2022

Heisann,

Takk for din tilbakemelding!
Det er trist å høre at dere ikke var helt fornøyd ved deres siste besøk hos oss.
Vår betjening hjelper gjerne med informasjon for å finne rettene som passer dere best.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake! :)

Reisende som så på Poca Madre, så også på