“Skuffet!”

Poca Madre
Omgivelser: Vågen
Omgivelser: Vågen
Anmeldt 25. januar 2024

Dette var min andre gang her. Første gang var jeg veldig fornøyd, men nå hadde mat og service tapt seg. Vi ventet neste 30 min bare på å få meny. Porsjonene var og så små at ingen ble mett, og til de prisene må en kunne forvente det.

• Atmosfære
Takk, FrequentFlier492122

Anmeldt 11. november 2023

Iskaldt lokale, ingen servitører snakker norsk. Salaten jeg bestilte var iskald, tydelig at salaten var ferdig laget og har stått i kjøleskapet klar til servering. Skuffende smaksopplevelse. Koselig lokale, men total-opplevelse ble skuffende

Takk, 739annhelena
Anmeldt 4. november 2023

Fint sted og grei service men maten var ikke god og helt smakløst. Anbefaler virkelig ikke tacoene (veldig merkelig), var skuffet over hvor tørr og liten de var.

Takk, Elen H
Linn Bowitz Ditlaroche, Eier på Poca Madre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2023

Hei,
Takk for tilbakemelding -
Kjekt å høre at service var bra, men dumt at maten ikke stod til forventningene. Mexicansk mat er litt grovere enn norsk tacos, grunnen er at det er mais som brukes i lefser. Forskjellig hva man liker.
Håper selvfølgelig du kommer tilbake en gang.

Anmeldt 29. oktober 2023 via mobile enheter

En flott restaurant med smakfull innredning. Vi bestilte begge nachos, og assorterte tacos. Maten var god. Et lite minus, lokalet var litt for kjølig.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Q396ZYmiriamh

Hei , takk for din tilbake melding- så bra dere likte dere hos oss med god mat. Synd at det var litt kjølig hos oss. Håper vi sees snart igjen!

Anmeldt 15. oktober 2023

Jeg og kjæresten min gledet oss til å teste dette kule meksikanske stedet. Vi ble tatt helt greit i mot kom inn i en veldig koselig, lun og meksikansk atmosfære. Vi bestilte gode og estetiske drinker til noe jeg vil si er normal pris for drinker ute, men ble dessverre ikke like fornøyd med maten. Vi var sultne, men det virket som om man måtte ut med over 600kr per pers for å dekke dette behovet. Vi gikk for en delemeny for 500kr, ble servert 200 gram kjøtt og tortillalefser, noe som minnet mer om en forrett enn et mettende godt hovedmåltid. Vi var klar over på forhånd at Poca Madre lager ordentlig tilberedt langtidsmat av råvarer, og at det derfor kunne koste litt mer, så det var synd vi opplevde maten som ganske dull og lite smakfull. Andre bord bestilte nok hovedretter for en pers, som virket som både mer smakfulle og mettende måltid. Vi hadde satt pris på å bli fortalt på forhånd at det kan være lurt å kombinere retter, evt at servitørene snakket litt om de ulike rettene på menyen + kjøkkenets anbefalinger. Servitørene kom heller ikke bort for å spørre hvordan maten var underveis eller om vi trengte noe mer vann/drikke, og det var vanskelig å få tak i dem for henvendelser.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, 383theaa

Takk for din tilbakemelding-
Vi beklager for at personal ikke gjorde jobben sin.
Tar dette med oss også håper vi å se dere igjen en annen gang.

Reisende som så på Poca Madre, så også på