Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig opplevelse!”
Anmeldelse av We Are Brgn Bistro

We Are Brgn Bistro
Vurdert som nr. 129 av 468 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. september 2021 via mobile enheter

Nydelig mat i tøffe og fine lokaler og superhyggelig service. Salat med brie anbefales og kaffe latten kan ikke bli bedre tror jeg… : )

Dato for besøk: september 2021
Takk, Annette2906xx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (13)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 13 anmeldelser

Anmeldt 9. september 2021

Koselig opplevelse.
Mega god mat, hjemmebakte kaker.
Fantastisk betjening, god service.
Kan anbefales.

Dato for besøk: september 2021
Takk, bj0ergj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig kafebesøk rett ved Bergen togstasjon. Gode blingser og salater, samt fortreffelig speke- og osteplanke. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, JohannesP_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juni 2022
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. mars 2022
Google-oversetting

Dato for besøk: mars 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på We Are Brgn Bistro, så også på

 

Har du vært i We Are Brgn Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.