Ventet over 1,5 time før hovedretten kom på bordet, heldigvis hadde vi bestilt en brødkurv - vi fikk spm om vi ville ha den med en gang eller sammen med maten. Vi svarte at vi ville ha den med en gang. Det tok da 30 min før vi fikk den. Hovedretten kom 1,5 time etter bestilling, og da fikk vi ikke en gang maten samtidig (samboeren min fikk sin mat nesten 5 min senere enn meg), jeg prøvde da å vente litt men min mat ble kald, så jeg var nesten ferdig før han fikk sin mat. Dette observerte vi også på bordene rundt oss. På nærmeste bord var førstemann ferdig å spise lenge før sistemann fikk maten sin. Det var gjennomgående vanskelig å få oppmerksomhet fra servitører og få mer drikke på bordet. Vi hadde på forhånd snakket om å bestille dessert, men det ble droppet rett og slett fordi vi ikke ønsket legge igjen mer penger der. Dårlig opplevelse gjorde også at maten ikke var en glede, og vi sitter igjen med at det da var bare helt ok mat..