Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig service og laaaang ventetid på mat”
Anmeldelse av Boccone Ristorante

Boccone Ristorante
Vurdert som nr. 240 av 469 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 15 - USD 62
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Boccone er en restaurant som henter inspirasjon fra Italia, et sted med god mat som ikke er pyntet med italienske flagg og som ikke spiller italiensk popmusikk hele kvelden. Hvert utvalg av menyen vår er nøye valgt fra bestemte regioner som Piemonte og Toscana, der vi oppfordrer deg til å dele våre spesialiteter med alle rundt bordet! Vi har et utvalg av viner som er paret opp mot våre retter, samt forfriskende cocktails som også kan nytes alkohol fritt.
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Ventet over 1,5 time før hovedretten kom på bordet, heldigvis hadde vi bestilt en brødkurv - vi fikk spm om vi ville ha den med en gang eller sammen med maten. Vi svarte at vi ville ha den med en gang. Det tok da 30 min før vi fikk den. Hovedretten kom 1,5 time etter bestilling, og da fikk vi ikke en gang maten samtidig (samboeren min fikk sin mat nesten 5 min senere enn meg), jeg prøvde da å vente litt men min mat ble kald, så jeg var nesten ferdig før han fikk sin mat. Dette observerte vi også på bordene rundt oss. På nærmeste bord var førstemann ferdig å spise lenge før sistemann fikk maten sin. Det var gjennomgående vanskelig å få oppmerksomhet fra servitører og få mer drikke på bordet. Vi hadde på forhånd snakket om å bestille dessert, men det ble droppet rett og slett fordi vi ikke ønsket legge igjen mer penger der. Dårlig opplevelse gjorde også at maten ikke var en glede, og vi sitter igjen med at det da var bare helt ok mat..

Dato for besøk: juli 2021
Takk, kamillakny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (90)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6468 av 90 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Nå har vi ventet 1 t og 10 min. Foreløpig ikke tegn til mat. Sitter i 2. Etasje. Ingen har fått mat her. Spagetti bolognese koster 229 kr tror jeg. Det er ikke så mye skryte av.

Dato for besøk: august 2021
Takk, NorthStar00563863963
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Dette har Bergens nye restaurant fått til. Alt hadde det lille ekstra. Fra hvitløksbrødet i starten, via pizza med herlige smaker som ga nye opplevelser. Åpne trivelige lokaler uten støyproblemer. Gjennomført interiør, også det med små ekstra ting som pirrer. Herlig personale med hyggelig og diskre oppmerksomhet, la den gjerne sette sammen et deilig måltid for bordet, de forstår hva du vil like. Midt i beste sentrum. Kanskje Bergens beste restaurant

Dato for besøk: juli 2021
Takk, rolfw797
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Hadde store forventninger men vi ble veldig skuffet.
Var blitt anbefalt å prøve en type vin og østers til forrett men de hadde ingen av delene.

Forretten ble akkar ringer og den var veldig god men seafood linguine var total smakløs. Det smakte som Fjordland. Jeg klagde og fikk da en ny porsjon som var veldig mye bedre men det ble for mye chili smak så jeg klarte ikke å spise opp alt.

Betjeningen var søte men alle ting tok for lang tid. Fra vi satte oss ned, til vi fikk en alt for varm hvitvin, til maten kom. Vi måtte til og med vente lenge for å betale regningen.

Alt i alt en skuffende opplevelse.

Dato for besøk: august 2021
Takk, randysofiaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021

Fantastisk mat og service ! Absolutt å anbefale !! Passer bra for både mat eller bare å ta seg en drink før byn!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, thorerikh309
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Boccone Ristorante, så også på

 

Har du vært i Boccone Ristorante? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.