Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Generelt en dårlig opplevelse”
Anmeldelse av Boccone Ristorante

Boccone Ristorante
Vurdert som nr. 249 av 468 Restauranter i Bergen
Prisklasse: USD 14 - USD 57
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Boccone er en restaurant som henter inspirasjon fra Italia, et sted med god mat som ikke er pyntet med italienske flagg og som ikke spiller italiensk popmusikk hele kvelden. Hvert utvalg av menyen vår er nøye valgt fra bestemte regioner som Piemonte og Toscana, der vi oppfordrer deg til å dele våre spesialiteter med alle rundt bordet! Vi har et utvalg av viner som er paret opp mot våre retter, samt forfriskende cocktails som også kan nytes alkohol fritt.
Anmeldt 7. september 2021

Veldig dårlig service og mye venting. Ble ikke tatt i mot i døren og måtte finne bordet vårt selv. Måtte vente lenge før vi i det hele tatt ble oppsøkt av en vert og det tok lang tid før maten kom. Etter maten var servert var verten ikke lenger å se. Pluss for god mat, men ellers en dårlig opplevelse.

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mariannfyllingsnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (96)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5963 av 96 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2021

Vi besøkte denne restauranten da de bare var åpne i 2 dager, og det var deilig! De hadde så mange gjester, men alt var perfekt. Ansatte var så oppmerksomme og snille. Dette var den beste biffen jeg har prøvd i byen. Anbefaler

Dato for besøk: juli 2021
Takk, EvgeniaKortashova
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2021

Veldig god mat og ikke noe å klage på servicen heller. Virkelig en smak av Italia, kan anbefales på varmeste.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 227sirih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2021

En fantastisk resturant, her har de gått dypere inn i det italienske kjøkkenet og resultatet er bare amazing! Alt fra pizzaen til de innbakte blåskjellene er bare en smaksopplevelse uten like.
Fin atmosfære og veldig god service! Kan virkelig anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Miriammri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2021 via mobile enheter

Dette var en god opplevelse. Italiensk inspirert restaurant midt i hjerte av byen. Vi prøvde flere av smårettene som alle var vellykket. Hovedrett som blåskjell med et lokk av pizzadeig smakte fortreffelig. Det samme gjorde T-bone steken. God vin gjorde opplevelsen komplett. Deling av mat rundt bordet på italiensk vis er hyggelig og sosialt. Servicen var super, vi kommer gjerne igjen.

Marianne m/familie

Dato for besøk: august 2021
Takk, 780marianner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Boccone Ristorante, så også på

 

Har du vært i Boccone Ristorante? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.