Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Null smak”
Anmeldelse av Boccone Ristorante

Boccone Ristorante
Vurdert som nr. 199 av 512 Restauranter i Bergen
Prisklasse: kr 150 - kr 600
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 14. juli 2023

Bestilte bologenese og pizza.
Tenkte først det var noe galt med smaksløkene, men desverre var det flere som var enige i det.

Ingen smak på hverken det ene eller det andre.

Hvordan feile så mye på noe så enkelt.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Guide725075
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (157)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 157 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2023

Jeg vil ikke anbefale å gå her. Betjeningen var hyggelig men maten var ikke spiselig. Raviolien var rå og smakte bare salt.
I rissotoen var risen kokt alt for mye.
Gikk derfor sulten fra restauranten.

Dato for besøk: juli 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Elin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2023 via mobile enheter

Svært god service og mat. Canneloni godt tilberedt og god porsjon. Pizza pepperoni gled ned på høykant.

Veldig hyggelig og oppmerksomt personale - ser tidligere kritikker har vært negative til service, men det så vi ikke noe til.

Fine lokaler som ikke skriker kitsch. Ligger litt bortgjemt og fanger kanskje derfor ikke så mange forbipasserende gjester, det er synd for her får du god mat i hyggelige omgivelser.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, annekibs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2023 via mobile enheter

Veldig god mat! Noe lite utvalg dersom man er vegetarianer og glutenallergiker. Skulle ønske de tilbydde glutenfri pizza.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Karro1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

Fantastisk god mat og service! Har vært her mange ganger og har aldri blitt skuffet. Kjenner meg overhodet ikke igjen i de negative omtalene. Kommer tilbake igjen og igjen.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, toneftw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Boccone Ristorante, så også på

 

Har du vært i Boccone Ristorante? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.