Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God ost, snacks og sangría”

Taperia - tapas & pinchos
Vurdert som nr. 205 av 468 Restauranter i Bergen
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Autentisk spansk gastronomisk opplevelse, fra både middelhavet og norskehavet, fra spanske oster og skinker til finurlige norske hybrider. I et hus som først ble reist i 1707, har vi fått æren av å gi Bergen gaven av spansk mat og karisma, og å kunne by de på autentisk Tapas og Pinchos. I første etasje, med store åpne vinduer for nysgjerrige sjeler, har vi kapasitet til 75 gjester, hvor de sitter nært de salige smaker og lukter fra vårt åpne kjøkken og bar. Interiøret byr på rustikk fra middelhavet, kombinert med historien som en gang var i dette bygget. I annen etasje, med tilhørende kjøkken, og kapasitet til 25 personer, byr vi folket på «fine dining». Hvor det kan tilrettelegges fra store til små grupper.
Anmeldt 10. september 2021

Spansk atmosfære med open-kitchen. Kult å se mens kokkene lager maten. Og drinkene vi fikk smakte veldig godt.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 230svanhildf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Evangelos K, General Manager på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2021

Hei Svanhild!

Utrolig kjekt å høre at besøket ble en suksess!
Gracias og hjertelig velkommen igjen

Med vennlig hilsen / Taperia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3438 av 50 anmeldelser

Anmeldt i går via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: oktober 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kathrine L, Eier på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart i går
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kathrine L, Eier på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2022
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2022
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Maria Luisa S, Owner på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2022
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kathrine L, Eier på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2022
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taperia - tapas & pinchos, så også på

 

Har du vært i Taperia - tapas & pinchos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.