“En god smak av Spania i Bergen”

Taperia - tapas & pinchos
Vurdert som nr. 287 av 612 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Autentisk spansk gastronomisk opplevelse, fra både middelhavet og norskehavet, fra spanske oster og skinker til finurlige norske hybrider. I et hus som først ble reist i 1707, har vi fått æren av å gi Bergen gaven av spansk mat og karisma, og å kunne by de på autentisk Tapas og Pinchos. I første etasje, med store åpne vinduer for nysgjerrige sjeler, har vi kapasitet til 75 gjester, hvor de sitter nært de salige smaker og lukter fra vårt åpne kjøkken og bar. Interiøret byr på rustikk fra middelhavet, kombinert med historien som en gang var i dette bygget. I annen etasje, med tilhørende kjøkken, og kapasitet til 25 personer, byr vi folket på «fine dining». Hvor det kan tilrettelegges fra store til små grupper.
Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god atmosfære, suveren service, og nydelig mat! Fikk oppfølging hele tiden av dyktige kelnere. Fikk til og med smaksprøve vinen før vi bestemte oss! Ble også positivt overrasket over totalsummen, for vi var både mett, susen og fornøyd da vi dro derfra:-)

Dato for besøk: juli 2022
Takk, B1te_s
Maria Luisa S, Owner på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2022

Hei.

Så hyggelig å få en slik fantastisk tilbakemelding.

Skal bringe videre dine flotte ord om service, mat og den fine oppfølgingen til våre ansatte.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 8. juli 2022

Hadde en negativ opplevelse med service på dette stedet for en tid tilbake, men siden resten av følget ønsket å spise der gav jeg det en sjanse til.

Var mer fornøyd denne gangen, og servicen var gjennomgående bra. God mat og god drikke, og vi fikk fin oppfølging på bordet.

Ser at noen av de ansatte blir stresset av mye kunder, så her bør dere kanskje følge ekstra opp slik at det ikke oppstår ugunstige situasjoner når det koker med folk. Inntrykket mitt er at dette er et populært sted, men da blir det ekstra viktig å sikre at servicen er god - for konkurransen er stor i området.

1  Takk, A803ABthomasg
Maria Luisa S, Owner på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2022

Hei!
Tusen takk for besøket og deres hyggelig tilbakemelding om mat & service på Taperia.
Vi noterer oss dine synspunkter og takker for besøket og håper vi ser dere innom snart. :)

Hilsen,

Anmeldt 28. juni 2022

Maten er god, til tross for høy pris og små porsjoner (selv for å være tapas) , men det hjelper lite når servicen er nærmest fraværende. Det var flere ganger ila måltidet jeg er sikker på at vi bare kunne forlatt restauranten uten at noen hadde merket det. Det var ikke bare vårt bord som opplevde dette. I løpet av den tiden vi satt og ventet på maten vår og regningen (som også tok hinsides land tid å få etter flere påminnelser), var det hele 2 bord som bare ga opp og gikk uten å ha bestilt mat engang.
Måtte vente minst 30 min før vi i det hele tatt fikk bestilt. Deretter ble flere ting glemt, og det var dårlig koordinering av rettene som kom på bordet. Fikk først 1 rett, og så måtte jeg vente lenge på neste rett. Slik skal det ikke være når man får servert tapas.
I det hele tatt er dette noe av den verste servicen jeg har opplevd i Bergen, og kommer aldri til å gå hit igjen.
Gir dermed bare 1 stjerne, da jeg synes det minste en bør kunne forvente på restaurant er noenlunde grei service.

Takk, 722turidh
Maria Luisa S, Marketing på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2022

Hei,
Det var synd å lese at besøket endte med skuffelse og det er absolutt ikke sånn det skal være. Vi har informert daglig leder om dine kommentarer.

Ønsker deg en riktig fin dag videre og hjertelig velkommen igjen!

Anmeldt 28. juni 2022

Spiste utendørs her med venner på kveldstid en mild sommerdag. Det tok svært lang tid å få bestilt mat, vi måtte selv spørre etter dem før de kom til bordet for å ta bestilling nærmere 30 min etter vi ankom. De var utsolgt for flere ting, og jeg og en venninne ble bedt om å dele på potetene da de kun hadde nok til en porsjon og begge våre retter inneholdt potet. Det resulterte i en svært liten porsjon potet hver, og ved betaling var det lagt opp til at vi begge skulle betale fullpris. Dette protesterte vi på, og vi fikk heldigvis slippe å betale for den ene potetretten.

Porsjonene var svært små, der jeg særlig reagerte på at jeg betalte 199 kr for fire tynne og små kjøttbiter og litt potet. Denne kalte de «tapas grande», og på spørsmål svarte servitøren at dette var en stor nok porsjon til fullstendig middag for en person, noe som absolutt ikke stemmer. Retten manglet også grønnkål, noe jeg ga beskjed om. Denne kom på bordet etter jeg hadde gitt opp, og allerede hadde fullført retten min. Ellers glemte servitør å gi oss et glass vin og cola, noe vi etter generøs ventetid etterspurte og til slutt fikk servert. Vi var klare på at vi bestilte retter for hver av oss, men maten kom med overraskende mye ventetid mellom seg. Det gjorde at en av oss ble sittende uten mat en stund, den andre fikk en av to retter, og den siste ble sittende med noen potetbiter uten noe annet. Til slutt etterspurte vi maten, og fikk da bare et nokså surt svar om at det var på vei. Da maten begynte å bli kald, måtte de med mat bare begynne å spise.

Servitørene var lite oppmerksomme, og vi så flere ganger at flere bare sto i baren og snakket. Vi følte heller ikke at de beklagde all ventingen og feilene, kun bortforklaringer og kald respons. Maten var god, men med alt det andre som ble en del av opplevelsen, vil jeg aldri spise her igjen.

Takk, Elin19

Hei,

Ønsker deg en riktig fin dag videre og hjertelig velkommen igjen!

Anmeldt 11. juni 2022 via mobile enheter

Maten på Taperia var meget god, vi bestilte flere retter, men ikke alle dukket opp.
Litt urettferdig med en karakter 3/gjennomsnittlig, maten var en klar 5, servicen var 2.
Vi kommer kanskje tilbake.

1  Takk, Henning1967
Maria Luisa S, Other på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2022

Takk for din tilbakemelding.
Vi setter pris på både ris og ros.
Din tilbakemelding tar vi videre til restauranten.

Velkommen tilbake.

Reisende som så på Taperia - tapas & pinchos, så også på

Har du vært i Taperia - tapas & pinchos? Del dine erfaringer!