Spiste utendørs her med venner på kveldstid en mild sommerdag. Det tok svært lang tid å få bestilt mat, vi måtte selv spørre etter dem før de kom til bordet for å ta bestilling nærmere 30 min etter vi ankom. De var utsolgt for flere ting, og jeg og en venninne ble bedt om å dele på potetene da de kun hadde nok til en porsjon og begge våre retter inneholdt potet. Det resulterte i en svært liten porsjon potet hver, og ved betaling var det lagt opp til at vi begge skulle betale fullpris. Dette protesterte vi på, og vi fikk heldigvis slippe å betale for den ene potetretten.
Porsjonene var svært små, der jeg særlig reagerte på at jeg betalte 199 kr for fire tynne og små kjøttbiter og litt potet. Denne kalte de «tapas grande», og på spørsmål svarte servitøren at dette var en stor nok porsjon til fullstendig middag for en person, noe som absolutt ikke stemmer. Retten manglet også grønnkål, noe jeg ga beskjed om. Denne kom på bordet etter jeg hadde gitt opp, og allerede hadde fullført retten min. Ellers glemte servitør å gi oss et glass vin og cola, noe vi etter generøs ventetid etterspurte og til slutt fikk servert. Vi var klare på at vi bestilte retter for hver av oss, men maten kom med overraskende mye ventetid mellom seg. Det gjorde at en av oss ble sittende uten mat en stund, den andre fikk en av to retter, og den siste ble sittende med noen potetbiter uten noe annet. Til slutt etterspurte vi maten, og fikk da bare et nokså surt svar om at det var på vei. Da maten begynte å bli kald, måtte de med mat bare begynne å spise.
Servitørene var lite oppmerksomme, og vi så flere ganger at flere bare sto i baren og snakket. Vi følte heller ikke at de beklagde all ventingen og feilene, kun bortforklaringer og kald respons. Maten var god, men med alt det andre som ble en del av opplevelsen, vil jeg aldri spise her igjen.