“Små retter”

Taperia - tapas & pinchos
Vurdert som nr. 292 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Autentisk spansk gastronomisk opplevelse, fra både middelhavet og norskehavet, fra spanske oster og skinker til finurlige norske hybrider. I et hus som først ble reist i 1707, har vi fått æren av å gi Bergen gaven av spansk mat og karisma, og å kunne by de på autentisk Tapas og Pinchos. I første etasje, med store åpne vinduer for nysgjerrige sjeler, har vi kapasitet til 75 gjester, hvor de sitter nært de salige smaker og lukter fra vårt åpne kjøkken og bar. Interiøret byr på rustikk fra middelhavet, kombinert med historien som en gang var i dette bygget. I annen etasje, med tilhørende kjøkken, og kapasitet til 25 personer, byr vi folket på «fine dining». Hvor det kan tilrettelegges fra store til små grupper.
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Veldig koselig sted med flott design og interiør. Av ca 12 tapsretter fortalte kelner at tre av dem ikke var tilgjengelig. Vi ble derfor anbefalt istedet for blåskjell 129 kamskjell 229. To små kamskjell ble servert. Svinekjøtt var det samme. Retten på 150 kr var de tom for men den dyre hadde de og da var halve tallerken med potet. Kelner burde opplyst om dette så vi ikke hadde bestillt potet utenom. Rettene var gode men små. Vi knasket poteter men selv om rettene ble mer enn 600,- per pers med desser uten drikke måtte vi innom kebaben på vei hjem. Skuffende

Dato for besøk: august 2022
Takk, 936siljeg
Kathrine L, Eier på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2022

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Det er trist å høre at deres besøk ikke stod til forventningene.
Vi jobber stadig med å utvikle og forbedre oss, og håper dere vil gi oss en ny sjanse i fremtiden. :)

Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat og superhyggelig atmosfære. Litt stor variasjon på størrelsen av rettene, men det er det eneste negative vi har å utsette.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, dortheab594
Kathrine L, Eier på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2022

Hei Dorothea!

Tusen takk for din fine tilbakemelding.

Velkommen igjen! :)

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Virkelig deilig mat! Vil spesielt anbefale patatas bravas, manchego og brød med aioli. Deilig!
Rask og god service. Takk!

Takk, Thaitutta
Maria Luisa S, Other på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2022

Hei,

For en fantastisk melding dette her!

Vi tar med oss denne glade meldingen videre til staben i lokalet, det vil gjøre dem glad.

Tusen takk igjen for denne flotte anmeldelsen og hjertelig velkommen igjen!

Med vennlig hilsen
//MLS

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig mat. Akkurat passe porsjoner. Meget god service. Koselige lokaler og god musikk 😁 kan virkelig anbefales 👏👏

Takk, Susanne S
Maria Luisa S, Other på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2022

Hei.
Så hyggelig å få en slik fantastisk tilbakemelding.
Skal bringe videre dine flotte ord om service, mat og den fine oppfølgingen til våre ansatte.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Beste hilsner,

Anmeldt 15. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god atmosfære, suveren service, og nydelig mat! Fikk oppfølging hele tiden av dyktige kelnere. Fikk til og med smaksprøve vinen før vi bestemte oss! Ble også positivt overrasket over totalsummen, for vi var både mett, susen og fornøyd da vi dro derfra:-)

Takk, B1te_s
Maria Luisa S, Owner på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2022

Hei.

Så hyggelig å få en slik fantastisk tilbakemelding.

Ønsker dere hjertelig velkommen tilbake.

Beste hilsner,

Reisende som så på Taperia - tapas & pinchos, så også på

Har du vært i Taperia - tapas & pinchos? Del dine erfaringer!