Utrolig kul restaurant. Travel, mye prat og god stemning i lokalet.
Dette minner meg om tapas restauranter slik det skal være. Autentisk!
Vi har vært der to ganger og sitter igjen med samme inntrykk etter begge våre besøk.
Knall bra service, litt overpriset og en meny som dessverre sikkert ikke passer til alle. Jeg for min del har et åpent sinn til det meste på menyen men de jeg har med meg her har ikke vært helt begeistret. Rettene er åpenbart for små i forhold til prisen. En blir sittende igjen etter tre retter om ønske om å få noe mer. På en da liten meny må en begynne med å bestille noen retter to ganger for å komme i mål.
En negativ overraskelse sist gang vi var der var at de brukte akkurat samme saus og garnityr på kamskjell og blekkspruten. Det er gjerne endret nå......
Sist gang var vi 8 stk og samtlige gikk på Luddi etterpå å tok noe fra menyen der.
Jeg liker ikke å være negativ, spesielt nå jeg ser hva de prøver på. En autentisk tapas restaurant i Bergens kuleste restaurant gate. Det går ikke helt dessverre men håper det kommer seg.
Gøyt sted i hvert fall:-)