“Tilbake til Spania!”

Taperia - tapas & pinchos
Vurdert som nr. 291 av 609 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Autentisk spansk gastronomisk opplevelse, fra både middelhavet og norskehavet, fra spanske oster og skinker til finurlige norske hybrider. I et hus som først ble reist i 1707, har vi fått æren av å gi Bergen gaven av spansk mat og karisma, og å kunne by de på autentisk Tapas og Pinchos. I første etasje, med store åpne vinduer for nysgjerrige sjeler, har vi kapasitet til 75 gjester, hvor de sitter nært de salige smaker og lukter fra vårt åpne kjøkken og bar. Interiøret byr på rustikk fra middelhavet, kombinert med historien som en gang var i dette bygget. I annen etasje, med tilhørende kjøkken, og kapasitet til 25 personer, byr vi folket på «fine dining». Hvor det kan tilrettelegges fra store til små grupper.
Anmeldt 12. september 2022

Utrolig kul restaurant. Travel, mye prat og god stemning i lokalet.

Dette minner meg om tapas restauranter slik det skal være. Autentisk!
Vi har vært der to ganger og sitter igjen med samme inntrykk etter begge våre besøk.

Knall bra service, litt overpriset og en meny som dessverre sikkert ikke passer til alle. Jeg for min del har et åpent sinn til det meste på menyen men de jeg har med meg her har ikke vært helt begeistret. Rettene er åpenbart for små i forhold til prisen. En blir sittende igjen etter tre retter om ønske om å få noe mer. På en da liten meny må en begynne med å bestille noen retter to ganger for å komme i mål.

En negativ overraskelse sist gang vi var der var at de brukte akkurat samme saus og garnityr på kamskjell og blekkspruten. Det er gjerne endret nå......

Sist gang var vi 8 stk og samtlige gikk på Luddi etterpå å tok noe fra menyen der.

Jeg liker ikke å være negativ, spesielt nå jeg ser hva de prøver på. En autentisk tapas restaurant i Bergens kuleste restaurant gate. Det går ikke helt dessverre men håper det kommer seg.

Gøyt sted i hvert fall:-)

Dato for besøk: april 2022
Takk, Mollygodt
Kathrine L, Eier på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2022

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding.
Så utrolig kjekt at dere opplevde å bli godt ivaretatt av vår betjening!
Det er trist å høre at dere måltid ikke falt i smak hos alle og at enkelte ikke ble mette ved deres besøk.
Vi jobber hele tiden med å forbedre oss, og setter derfor pris på din ærlighet og at du tok deg tid til å skrive til oss. :)

Dere er hjertelig velkommen igjen!

Anmeldt 10. august 2022

Hadde en veldig hyggelig opplevelse der. Veldig hyggelig og hjelpsom servitør.
Men 2 små kamskjell til 200 kroner var hinsides dyrt. Hvis man ikke bare vil ha velstående kunder bør man se på prisene.
Ellers et hyggelig sted

Dato for besøk: august 2022
Takk, danj553
Kathrine L, Eier på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2022

Hei Dan,

Tusen takk for din tilbakemelding.
Så utrolig kjekt å høre at dere hadde en fin opplevelse hos oss!
Vi ønsker alltid å forbedre oss og tar din tilbakemelding til vurdering.

Velkommen igjen. :)

Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Veldig koselig sted med flott design og interiør. Av ca 12 tapsretter fortalte kelner at tre av dem ikke var tilgjengelig. Vi ble derfor anbefalt istedet for blåskjell 129 kamskjell 229. To små kamskjell ble servert. Svinekjøtt var det samme. Retten på 150 kr var de tom for men den dyre hadde de og da var halve tallerken med potet. Kelner burde opplyst om dette så vi ikke hadde bestillt potet utenom. Rettene var gode men små. Vi knasket poteter men selv om rettene ble mer enn 600,- per pers med desser uten drikke måtte vi innom kebaben på vei hjem. Skuffende

Dato for besøk: august 2022
Takk, 936siljeg
Kathrine L, Eier på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2022

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding!
Det er trist å høre at deres besøk ikke stod til forventningene.
Vi jobber stadig med å utvikle og forbedre oss, og håper dere vil gi oss en ny sjanse i fremtiden. :)

Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat og superhyggelig atmosfære. Litt stor variasjon på størrelsen av rettene, men det er det eneste negative vi har å utsette.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, dortheab594
Kathrine L, Eier på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2022

Hei Dorothea!

Tusen takk for din fine tilbakemelding.

Velkommen igjen! :)

Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Virkelig deilig mat! Vil spesielt anbefale patatas bravas, manchego og brød med aioli. Deilig!
Rask og god service. Takk!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Thaitutta
Maria Luisa S, Other på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2022

Hei,

For en fantastisk melding dette her!

Vi tar med oss denne glade meldingen videre til staben i lokalet, det vil gjøre dem glad.

Tusen takk igjen for denne flotte anmeldelsen og hjertelig velkommen igjen!

Med vennlig hilsen
//MLS

Reisende som så på Taperia - tapas & pinchos, så også på

Har du vært i Taperia - tapas & pinchos? Del dine erfaringer!