“Anbefales ikke”

Taperia - tapas & pinchos
Vurdert som nr. 225 av 612 Restauranter i Bergen
Omgivelser: Vågen
Beskrivelse: Autentisk spansk gastronomisk opplevelse, fra både middelhavet og norskehavet, fra spanske oster og skinker til finurlige norske hybrider. I et hus som først ble reist i 1707, har vi fått æren av å gi Bergen gaven av spansk mat og karisma, og å kunne by de på autentisk Tapas og Pinchos. I første etasje, med store åpne vinduer for nysgjerrige sjeler, har vi kapasitet til 75 gjester, hvor de sitter nært de salige smaker og lukter fra vårt åpne kjøkken og bar. Interiøret byr på rustikk fra middelhavet, kombinert med historien som en gang var i dette bygget. I annen etasje, med tilhørende kjøkken, og kapasitet til 25 personer, byr vi folket på «fine dining». Hvor det kan tilrettelegges fra store til små grupper.
Anmeldt 2. mars 2024 via mobile enheter

Vi var en gruppe hvor alle utenom en hadde tasting menu. Lite forrett per person (typ 1 slice med manchego og pølse). Vi ble mett til slutt, men ingen av rettene var noe vi ville spist igjen. Veldig overpriset. Det ble også rot med bestillingen til den ene ved bordet som ikke hadde tasting menu, det ble servert feil retter og noe ble aldri servert. Anbefales ikke

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Mitra b
Linn Bowitz Ditlaroche, Eier på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. april 2024

Vi beklager den skuffende opplevelsen du hadde med tasting-menyen og servicen på restauranten. Det er beklagelig å høre at forrettene var små og ikke noe dere ville spist igjen, til tross for at gruppen ble mett til slutt. Vi tar tilbakemeldingen din om matkvaliteten og porsjonene på alvor, og vi vil vurdere dette for forbedringer i vårt tilbud.

Det er også beklagelig at det oppsto rot med bestillingen til den ene personen ved bordet som ikke hadde tasting-menyen. Feil servering av retter og manglende servering er ikke akseptabelt, og vi beklager for den dårlige opplevelsen dette medførte.

Prisen på menyen og den generelle opplevelsen du hadde er viktig for oss å vite, og vi vil ta dine tilbakemeldinger med oss for å forbedre vårt tilbud og service. Vi beklager igjen for den skuffende opplevelsen du hadde, og vi håper du vil gi oss en ny sjanse til å gjøre det bedre i fremtiden.
Takk for at du delte dine erfaringer.

Anmeldt 15. november 2023 via mobile enheter

Smaksmeny: Kjipe, billige ingredienser til blodpris. Smakløse retter, for salt og for rå akkarringer og svidd blaut fisk i form ...
Responderte elendig på klagen...

Dato for besøk: november 2023
Takk, SPKristin
Linn Bowitz Ditlaroche, Eier på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2023

Hei,

Vi beklager den dårlige opplevelsen du hadde med smaksmenyen vår. Vi tar dette på alvor og vil ta opp saken med vårt kjøkkenpersonale for å sikre at vi bruker kvalitetsingredienser og at rettene er godt balansert og tilberedt.
Når det gjelder klagen din, beklager vi hvis svaret vårt var utilfredsstillende.
Vi vil ta dette opp internt for å sikre at klager blir håndtert på en bedre måte i fremtiden. Vi setter pris på din tilbakemelding og håper at du vil gi oss en ny sjanse til å vise deg en bedre opplevelse i fremtiden.

Takk for at du valgte å besøke oss, og vi beklager igjen for den dårlige opplevelsen du hadde.

Anmeldt 8. november 2023

Nydelig innredet restaurant! Så utrolig synd at vi ble møtt av en sur servitør, vi fikk trist og lite mat da vi valgte det dyreste alternativet på menyen. Fisken var svidd. Vi fikk beskjed om at vi ikke kunne få nye glass fordi de kun hadde 4 rene glass igjen. Det virket som det var dårlig stemning mellom servitørene og kokkene. Vi la igjen mye penger og det var ikke et smil å se fra noen av de ansatte. Vi sendte en skriftlig klage og fikk knapt en unnskyldning fra lederen. Håper det kommer et nytt konsept i denne koselige gaten i verdens fineste by.

Dato for besøk: november 2023
    • Atmosfære
2  Takk, Randi S

Hei,

Takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager den dårlige opplevelsen du hadde hos oss. Det er ikke akseptabelt at du ble møtt av en sur servitør og at maten ikke var tilfredsstillende. Vi tar dette på alvor og vil ta opp saken med vårt personale for å sikre at dette ikke skjer igjen. Vi beklager også at vi ikke kunne tilby deg nye glass og at det virket som det var dårlig stemning mellom servitørene og kokkene. Vi vil undersøke dette nærmere og ta nødvendige tiltak for å forbedre arbeidsmiljøet vårt.
Når det gjelder klagen du sendte, beklager vi hvis svaret fra lederen ikke var tilfredsstillende. Vi vil ta dette opp med lederen vår for å sikre at klager blir håndtert på en bedre måte i fremtiden.

Anmeldt 7. oktober 2023

Maten var dårlig med tanke på pris. De som jobbet der var ikke spesielt imøtekommende. Desserten var spesielt dårlig.

Dato for besøk: oktober 2023
    • Atmosfære
Takk, Sondre I
Espen Lerum Bondevik, Other på Taperia - tapas & pinchos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2023

Hei Sondre og takk for din tilbakemelding! Beklager så mye at din opplevelse hos oss ikke falt i smak. Vi setter pris på tilbakemelding og hører gjerne mer fra deg på post@taperia.no. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og da er tilbakemeldinger nøkkelen.

Anmeldt 7. oktober 2023

Bestilte 5 retter til to personer. Ganske små retter, så vi endte opp med å kjøpe mer mat på veien hjem. 3 av rettene var kalde, potetmosen med trøffel var som lim. Fikk dog avslag i pris pga kald mat.
Ville brukt pengene ett annet sted.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Charlotte L

Hei Charlotte og takk for din tilbakemelding! Vi beklager at opplevelsen din hos oss ikke var av den kvaliteten den skal være. Vi hører gjerne mer om din opplevelse på post@taperia.no.

Reisende som så på Taperia - tapas & pinchos, så også på

Har du vært i Taperia - tapas & pinchos? Del dine erfaringer!