“Verste Kina mat jeg noen gang har smakt”
Anmeldelse av China Kro

China Kro
Vurdert som nr. 418 av 609 Restauranter i Bergen
Anmeldt 28. juni 2023 via mobile enheter

Verste Kina restaurant i hele Bergen. Bestilte biff chop suey og svin i sursøt saus lunsj. Biff kjøttet til chop suey var salt, seigt og smaker gammelt. Chop suey sausen var oljene, altfor mye salt og smaker ikke som chop suey i det hele tatt.

Sweet and sour saus var alt annet enn sweet and sour... Grønnsakene som ble brukt her var frosne grønnsaker og består av 5 stk små frityrstekt svinekjøtt, 5 stk bambudskudd og 2 slice med gulerøtter.. dette sier litt om størrelsen på porsjonen...

Sa i fra til kokken/servitøren (samme person, mann), men han var veldig kranglete og tok null selvkritikk. Han gikk faktisk inn å hentet en bøtte med kjøtt som sto på kjøkkenbenken for å vise kjøttet til oss. Med lukten av kjøttet som han så fint viste til oss på bordet så turde vi rett å slett ikke å spise her mer.

Bortkastet penger og aldri mer.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Nonny12345

Anmeldt 5. mars 2023

Maten var alt for salt. Salt saus, saltere kjøtt. Selv den sursøte sausen, som pleier å være noe de aller fleste asiatiske restauranter får til, var skikkelig salt. Alt smake bare salt. Man skal være bra skrubbsulten for å klare å spise det.

I tillegg var maten overpriset, samtidig som restauranten ikke tilbudte gratis vann fra springen. Jeg mener det faktisk stod i menyen, også, at de kun tilbudte vann på flaske (som man da betaler godt for). Siden de neppe lager mat uten vann fra springen, virker dette bare som nok en måte å få mest mulig penger fra kundene på.

I tillegg ville servitøren gjerne at vi alle skulle bestille en annen rett - og anbefalte denne først etter at alle hadde sett gjennom menyen og bestemt seg. Helt greit å anbefale gjestene en rett, men kanskje greit å gjøre det før de allerede har bestemt seg og ventet på å få bestille.

Alt i alt: Dyrt, tilbyr ikke gratis vann, og maten er nær uspiselig. Kommer ikke tilbake. STYR UNNA!

Dato for besøk: desember 2022
Takk, apolarbearsjourney
Anmeldt 29. desember 2021 via mobile enheter

Utrolig hyggelig betjening. En liten familiedrevet spisested. Serviceinnstilt og husker kundene sine. Lager den beste kyllingen. Mye snak. Sprøtt skinn og mykt kjøtt. Sausen til er himmelsk. Spiser her endel fanger i året, og spiser kylling hver gang! Stedet og kyllingen anbefales!

Dato for besøk: desember 2021
2  Takk, 282christopherb
Anmeldt 4. mars 2024

Dato for besøk: januar 2024
    • Atmosfære

Reisende som så på China Kro, så også på

Har du vært i China Kro? Del dine erfaringer!