“Bra, men lenge å vente”
Anmeldelse av Smakeriet Bistrobar

Smakeriet Bistrobar
Vurdert som nr. 210 av 608 Restauranter i Bergen
Anmeldt 25. november 2023 via mobile enheter

Fint sted med variert og grei meny, men det tok altfor lang tid fra vi hadde satt oss ned før kelneren kom og tok bestilling. Påfyll av vann måtte vi også be om. Litt mer oppmerksom service fra de ansatte, så blir det flott!

Dato for besøk: november 2023
Takk, EllaBodil

Anmeldt 23. september 2023 via mobile enheter

Cote de bouef! Den desidert beste av alle jeg har hatt. Har hatt denne 3 ganger og kommer garantert til å spise denne mange ganger til. Sammenligner med dry age fra og i mange land. Ingenting overgår denne🥳

Dato for besøk: september 2023
Takk, Jan vidar W
Anmeldt 6. august 2023 via mobile enheter

Jeg var sulten på lunsj og linjstiden var egentlig over. Men det var ikke noe problem om jeg valgte lunsjretter raskt. Det var ikke enkelt, med så mange gode lunsjretter på menyen. Valget ble trøffelburger, og det var et godt valg som kan anbefales. Maten ble servert av blide ansatte. Trivelig sted både ute og inne.

Dato for besøk: august 2023
Takk, niljost
Anmeldt 21. juli 2023 via mobile enheter

Koselig restaurant,rolig bakgrunnsmusikk så man kunne snakke sammen.Bestilte snacks retter som vi delte til forett. De var appetitt vekkende , 3 av oss spiste kveite,en trøffelburger.Set var nydelig matt👍 Creme brulee var også god Kelneren var koselig og gav oss bra service. Kommer nok igjen😍

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Kjersti K
Anmeldt 20. juni 2023 via mobile enheter

Det var utrolig treg service. Måtte be om drikke 4 ganger, hente bestikk selv og det kan diskuteres om burgeren egentlig burde kalles en slider. Ihvertfall ingenting med den som burde tilsi at den koster over 200 og den var «. well done». Helt gjennomsnittleg og overpriset.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Jorgelaa

Reisende som så på Smakeriet Bistrobar, så også på

Har du vært i Smakeriet Bistrobar? Del dine erfaringer!