“Svært God mat, dårlig service og stiv pris”
Anmeldelse av Banzha

Banzha
Vurdert som nr. 275 av 593 Restauranter i Bergen
Prisklasse: kr 200 - kr 1 000
Anmeldt 28. april 2024 via mobile enheter

God atmosfære og veldig god mat og drikke. Vi var 4 personer, delte 4 retter. Vi fikk anbefalt å dele da dette var konseptet. 3 av rettene var med kinesiske pannekaker til, men vi fikk bare 3 pannekaker tilsammen, nabobordet fikk en boks hver. Vi stusset over dette, spurte servitør om å få flere, men fikk ikke mer selv om de sa at de skulle hente. Servicen var ikke den beste, de var hyggelige, men vi fikk ikke det vi spurte om, de kom ikke bort å spurte om påfyll til drikke og vi måtte gå bort for å betale på veien ut. Så servicen skårte dårlig her. Maten smakte veldig bra, men svært lite mat på fatet til en stiv pris. Alt i alt, en god smaksopplevelse, men ikke verdt pengene og servicen.

Dato for besøk: april 2024
Takk, sThereseF

Anmeldt 27. april 2024 via mobile enheter

Me bestilte set meny og fekk mat og drikke veldig kjapt. Dessverre virka det som om personalet gløymte oss i det dei satte maten på bordet. Etter nesten ein time var me for lengst ferdig med hovedrett, tom for både alkoholholdig og alkoholfri drikke. Personalet gjekk jamnt og trutt forbi bordet vårt utan å ense at me i heile tatt satt der. Etter langt om lenge måtte me rope for å få kontakt med ein servitør å høyre om set menyen vår var ferdig. Det viste seg at me hadde ein dessert i vente. Måtte då bestille meir å drikke medan me venta på desserten. Alt i alt; kan anbefale maten, men servicen må opp ein del hakk før me kjem tilbake.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Rebecca0285
Anmeldt 7. mars 2024

Crispy duck som ikke var crispy, men tørre, godt stekte biter fra et andelår. Lite mat og veldig dyrt. Jeg vil absolutt ikke anbefale dette stedet.

Dato for besøk: mars 2024
    • Atmosfære
1  Takk, Hilde750
Michelle Zhao, Owner på Banzha, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2024

Hi Hilde,

Thank you for taking the time to share your feedback with us. We are very sorry to learn about the disappointment you experienced with our crispy duck dish. We are disappointed to hear that the texture did not meet your expectations.

We appreciate your feedback and hope to have another opportunity to welcome you back. We would like to offer you a complimentary dish during your next visit.

Please let us know when you plan to visit again so that we can ensure a better culinary experience for you. If you have any further comments or questions, please do not hesitate to contact us directly at booking@banzha.no

Yours sincerely,

Banzha

Anmeldt 23. februar 2024

Dette er min favoritt restaurant, verdens beste mat, super hyggelig service, maten kommer fort, hyggelig sted,fint interiør og ikke minst belysning, Zajiang Rice noodle er min favoritt! Håper Banzha åpner i Oslo også, denne maten og dette stedet er det jeg kommer til å savne mest med Bergen ❤️

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
Takk, katja k
Anmeldt 15. oktober 2023 via mobile enheter

Trigget på rykte om god mat, men endte opp med å gå sulten fra stedet etter å ha lagt igjen 1014 kroner for en lunsj for to, tilsatt hvert vårt glass Riesling.

Rettene var små - presentert som et salgsargument og oppfordring til å dele, forresten - og risen, et nødvendig tilbehør, alene kostet 89 kroner. Ikke mye raust

Auberginesalaten var svært god, kylling i chili trengte den dyre risen, mens fermenterte grønnsaker var såpass sterk at det var vanskelig å kjenne forskjell på råvarene.

Lokalet og servicen var fin, men det var kaldt inne, selv i tjukk ullgenser.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Arnt Roger A

Reisende som så på Banzha, så også på

Har du vært i Banzha? Del dine erfaringer!