Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“fint sted å nyte en øl”
Anmeldelse av Henrik Øl og Vinstove

Henrik Øl og Vinstove
Vurdert som nr. 92 av 474 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 7. november 2018

Har vært her mange ganger, får alltid god hjelp i forhold til valg av godt øl ! Uformell atmosfære, med profesjonelle folk bak bardisken. Veldig godt utvalg!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Randi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (162)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 162 anmeldelser

Anmeldt 17. april 2018

Det første som slo meg var den god atmosfæren. Et rolig sted hvor du kan nyte mye god spesialøl. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
1  Takk, hermanskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mars 2018

Må alltid legge en tur innom Henrik Øl og Vinstove når jeg er i Bergen. Få steder har like mangfoldig utvalg av øl fra fat, og ikke minst er det stadig nye ting å finne på vegggen.

Rolig lokale uten høy musikk, god stemning og trivelige folk både rundt baren og bak den.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
3  Takk, 452kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. januar 2018 via mobile enheter

Er dette byens beste sted for ølelskere? Den håndskrevne tavlen er i alle fall omfattende. De har norsk, britisk, tysk, amerikansk etc. En lambic belgisk "fruktøl" og en sour IPA var knall. De mange ølkranene ser nærmest ut som et kirkeorgel. I tillegg ligger stedet sentralt nær den blå steinen og Den Nationale Scene. Øl for enhver smak!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, ArildS551
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. desember 2017 via mobile enheter

Stort utvalg av ulike øltyper. Nedlatende "bartender" hvis du ikke var så interessert i øl fra ymse mikrobryggeri, eller (skrekk og gru) bestilte et glass vin. Gikk her mye før da jeg var student for 20 + år siden, går neppe hit igjen.

Dato for besøk: september 2017
1  Takk, Laila T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Henrik Øl og Vinstove, så også på

 

Har du vært i Henrik Øl og Vinstove? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.