“Forferdelig plass”

Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Værste baransatte vi har vært borti! Frekk, dårlig kundebehandling og lite hjelpsom! Dette stedet anbefales ikke!

Takk, Curiosity06677037001

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Elendig service fra en sur bartender... ikke noe å anbefale. Fikk beskjed om at de ikke solgte det jeg ville ha, for så å gå videre til neste kunde uten å hjelpe meg. Vi ble deretter kastet ut pga ett knust glass som ikke var vår feil..

2  Takk, Alette M
Anmeldt 7. november 2018

Har vært her mange ganger, får alltid god hjelp i forhold til valg av godt øl ! Uformell atmosfære, med profesjonelle folk bak bardisken. Veldig godt utvalg!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Randi B
Anmeldt 17. april 2018

Det første som slo meg var den god atmosfæren. Et rolig sted hvor du kan nyte mye god spesialøl. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, hermanskog
Anmeldt 5. mars 2018

Må alltid legge en tur innom Henrik Øl og Vinstove når jeg er i Bergen. Få steder har like mangfoldig utvalg av øl fra fat, og ikke minst er det stadig nye ting å finne på vegggen.

Rolig lokale uten høy musikk, god stemning og trivelige folk både rundt baren og bak den.

Dato for besøk: mars 2018
3  Takk, 452kjelll

Reisende som så på Henrik Øl og Vinstove, så også på

Har du vært i Henrik Øl og Vinstove? Del dine erfaringer!