Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forferdelig plass”
Anmeldelse av Henrik Øl og Vinstove

Henrik Øl og Vinstove
Vurdert som nr. 68 av 447 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Værste baransatte vi har vært borti! Frekk, dårlig kundebehandling og lite hjelpsom! Dette stedet anbefales ikke!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Curiosity06677037001
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (157)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 157 anmeldelser

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Elendig service fra en sur bartender... ikke noe å anbefale. Fikk beskjed om at de ikke solgte det jeg ville ha, for så å gå videre til neste kunde uten å hjelpe meg. Vi ble deretter kastet ut pga ett knust glass som ikke var vår feil..

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Alette M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Har vært her mange ganger, får alltid god hjelp i forhold til valg av godt øl ! Uformell atmosfære, med profesjonelle folk bak bardisken. Veldig godt utvalg!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Randi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2018

Det første som slo meg var den god atmosfæren. Et rolig sted hvor du kan nyte mye god spesialøl. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
1  Takk, hermanskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2018

Må alltid legge en tur innom Henrik Øl og Vinstove når jeg er i Bergen. Få steder har like mangfoldig utvalg av øl fra fat, og ikke minst er det stadig nye ting å finne på vegggen.

Rolig lokale uten høy musikk, god stemning og trivelige folk både rundt baren og bak den.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
3  Takk, 452kjelll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Henrik Øl og Vinstove, så også på

 

Har du vært i Henrik Øl og Vinstove? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din