Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verste servicen i bergen”
Anmeldelse av Henrik Øl og Vinstove

Henrik Øl og Vinstove
Vurdert som nr. 67 av 445 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Utrolig dårlig service av eier og sønn! Inntrykk av at oss som vanlige mann fra gaten ikke var ønsket.
Vi hadde et uhell med at en annen gjest falt inni oss og resulterte i at ølglasset mitt knuste, hvor jeg spurte om nytt glass og evnt øl pga fare for glasskår.
Vi fikk skiftet glasset men ble spurt om jeg ville bli eller gå når heg spurte om ny øl pga faren for glasskår...
Jeg hadde tatt en slurk , så var aldri snakk om å snylte eller få en ekstra øl.
Vi var 11stk som endte å gå pga eier og sønnen.
Utrolig trist å se så dårlig service på en plass som handler om kvalitet.
Ødela kvelden vår :-(
Gniten.no

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Y3803TGmonicam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (157)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 157 anmeldelser

Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Værste baransatte vi har vært borti! Frekk, dårlig kundebehandling og lite hjelpsom! Dette stedet anbefales ikke!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Curiosity06677037001
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Elendig service fra en sur bartender... ikke noe å anbefale. Fikk beskjed om at de ikke solgte det jeg ville ha, for så å gå videre til neste kunde uten å hjelpe meg. Vi ble deretter kastet ut pga ett knust glass som ikke var vår feil..

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Alette M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Har vært her mange ganger, får alltid god hjelp i forhold til valg av godt øl ! Uformell atmosfære, med profesjonelle folk bak bardisken. Veldig godt utvalg!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Randi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. april 2018

Det første som slo meg var den god atmosfæren. Et rolig sted hvor du kan nyte mye god spesialøl. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
1  Takk, hermanskog
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Henrik Øl og Vinstove, så også på

 

Har du vært i Henrik Øl og Vinstove? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din