Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God burger”
Anmeldelse av Inside Live & Rock Cafe

Inside Live & Rock Cafe
Vurdert som nr. 8 av 36 Smått og godt i Bergen
Prisklasse: USD 7 - USD 65
Kjøkken: Amerikansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Inside Live & Rock Café er en ekte rockebule med et bredt utvalg av burgere og gitarbasert musikk. Dørene åpnet i oktober 2004 og har siden dengang fått et godt fotfeste i Bergens bybilde. Nytt i 2014, er at vi har fått kulturbevilling og holder nå åpent til kl.0330 fredag og lørdag samt ved arrangementer i ukedager. Følg med på våre nettsider eller på facebook om hva som skjer på vår scene i 2.etg. Inside består av to etasjer med café/bar/pub i 1.etasje og konsert/selskapslokale i 2.etasje. Ønsker du å booke 2.etasje, klikker du på booking-linken for info og kontakt. Vi bygget forøvrig om 2.etg i august 2014 for enda bedre kulturopplevelser :-) Vi tar dessverre ikke i mot bordbestillinger på Inside i Vaskerelvsmuget. Hvis du ønsker å bestille bord, tar vi i mot bordbestillinger på Inside Fløyen. Onsdag er dagen for quiz på Inside. Dørene til 2.etg åpner klokken 20:00 og quizen starter klokken 20:30. Med 20,- pr pers, og maks 5 deltagere pr lag, kan dette ikke bli annet enn moro. Premie til vinnerlaget.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Plassen du går på for å spise god burger og høre på rock musikk.

Stor god burger meny! Her finner alle sin favoritt!
Er du kresen på interiør er ikke dette plassen for deg!
Her finns det potensial... Men, men... Det hører liksom med charmen.
-Rock, burger og kule gutter bak baren!
Her vil de fleste föle seg velkommen!

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Companion312104
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode P, Eier på Inside Live & Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Hahaha, god anmeldelse
Vi gutta takker og bukker

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (247)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 247 anmeldelser

Anmeldt 29. november 2018

Velsmakende burgere med svært gode sauser og tilbehør. Eg anbefaler å skifte ut båtpotetene med søtpoteter for disse smaker fortreffelig! Inside signaturburgeren er ein vinner, men det er veldig mange andre svært gode burgere på menyen og vanskelig å trekke fram kun ein som den beste. Her kan du tilogmed få vegetaralternativ på dei fleste typene burger. Svært bra! Lokalet er passe avslappa og rocka, men ikkje meir enn andre restauranter med "rock" i navnet. Restauranten ligg veldig sentralt men i ei sidegate og er ikkje prega av sentrumsmaset. Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Inge V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode P, Eier på Inside Live & Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2018

Hei Inge.
Vi takker og bukker for hyggelig tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018

Har spist her flere ganger og er like fornøyd hver gang. Inside har uten tvil byens beste burgere. Bra musikk og rocka atmosfære :)

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, AGV-Bergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode P, Eier på Inside Live & Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018

Tusen takk for hyggelig anmeldelse.
Det setter vi selvfølgelig veldig stor pris på

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Var der med noen kollegaer. Gode burgere, fin stemning og super hyggelige ansatte. Hadde også en del forskjellige øl sorter. Anbefales på de varmeste.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, Adventurer698502
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode P, Eier på Inside Live & Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. september 2018

Hei og tusen takk for hyggelig anmeldelse.
Kjekt at dere koste dere.
Hjertelig velkommen tilbake

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018

De har et svært utvalg, og alle kan fås vegetar/vegan. Enhjørning er min personlige favoritt, og selv om prisene er litt stive, får man en svær burger, salat og digge potetbåter med en dipp.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bestemorskills
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Frode P, Eier på Inside Live & Rock Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2018

Hei Lene og takk for hyggelig tilbakemelding

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Inside Live & Rock Cafe, så også på

 

Har du vært i Inside Live & Rock Cafe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.