“2 par på søndagstur som tilfeldig”
Anmeldelse av Glesvaer Kafe

Glesvaer Kafe
Vurdert som nr. 126 av 609 Restauranter i Bergen
Kjøkken: Norsk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Reservasjoner
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

2 par på søndagstur som tilfeldig stakk innom her idag. Vi valgte Bacalo og Fish @ Chips. Helt toppers begge retter 👍👍😊 trivelig plass med behagelig atmosfære for tunghørte. Flink betjening og rask service.
Kommer mer enn gjerne tilbake en annen gang 🙏

Dato for besøk: september 2020
Takk, OveG
jon Steinar M, Eier på Glesvaer Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2021

Så bra det ble en fin tur med besøk til oss, velkommen tilbake !

Anmeldt 10. august 2020

Svært sjarmerende opplevelse tett på havgapet! Vi var tre generasjoner og bodde i rorbus rundt hjørnet hvor denne perlen befant seg.

2  Takk, jonasg

Så bra at de hadde en fin opplevelse. Velkommen tilbake !

Anmeldt 28. juni 2020

Kafeen er en perle med minner om en svunnen tid i et handelssted i kystNorge. Fantastisk god mat, så vi kommer dit fra Bergen ganske ofte for å ha lunch - og fine tur-ruter ganske i nærheten, så det gpår an å kombinere turer og matopplevelser! Denne gangen var vi hele 13 personer med stort og smått, og vi ble veldig godt tatt vare på av vertskap og betjening. Et yndlingssted!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, CygnusBergen
JSMIDLANG, Eier på Glesvaer Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2020

Takk for besøket og gode ord. Hjertelig velkommen tilbake !

Anmeldt 2. juni 2020 via mobile enheter

Vi gledet oss!
Skikkelig nedtur.
Omgivelsene lite «historiske». Biler kjørte forbi i ett sett.
Servicen langt under pari.
Sur og lite hyggelige kelnere.
Fikk slengt dvask fish & chips på tallerken med vemmelig tørr fisk på innsiden.
Dårligste fiskemåltid «ever». Suppen smakte godt, men hvor var innholdet???
3 cm fisk med bein og 1 liten potet. Jeg anvender gjerne 628 kr for god mat, men dette var direkte dårlig.
Sorry!!
Fin kai. Thats it.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, godemaa

Hei på deg !. Beklager så masse om du ikke var fornøyd med besøket, servicen og maten. Fisk chips på Glesvær er storselger i likhet med fiskesuppen, de to mest solgte rettene på menyen.Og her får vi svært ofte gode tilbakemeldinger på båe smak og kvantitet.
I en travel hverdag kan ting skje å ikke alt er perfekt. Bein i fisken skal det naturligvis ikke være, men det hender at noen har sneket seg med en gang iblandt.
Forhåpentlig vis kommer du tilbake en annen gang der ting klaffer bedre på alle måter.

Anmeldt 11. januar 2020 via mobile enheter

Hørt mye bra om maten her ute, så ruskeværdag er utmerket tid å teste det på.
Lokalet minner om den gode gamle landhandleren, skikkelig koselig og litt museumsfølelse.
Men maten jeg / vi kom for smakte utmerket, og dette er nok ferske råvarer.
Fiskesuppen var perfekt.😊 å kan anbefales.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 63geirh

Reisende som så på Glesvaer Kafe, så også på

Har du vært i Glesvaer Kafe? Del dine erfaringer!