Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Interessant museum om Hansatiden i Bergen

Museet består av flere eldre bygninger som hørte til Hansaforbundet i Bergen. Med billetten får man... les mer

Anmeldt 1. august 2021
Henrik H
Museum under oppussing men likevel noe å lære her

Museet er under oppussing, så vi besøkte ikke det, men vi leste på tavlen utenfor og det var nyttig... les mer

Anmeldt 25. juli 2021
584cathrinez
,
Asker, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 049 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 23,77
Mer informasjon
fra USD 222,17
Mer informasjon
fra USD 133,30
Mer informasjon
Mat og kultur tur
24 anmeldelser
fra USD 94,35
Mer informasjon
Anmeldelser (1 049)
Filtrer anmeldelser
1 049 resultater
Vurdering fra reisende
467
451
94
25
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
467
451
94
25
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 049 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Museet er under oppussing, så vi besøkte ikke det, men vi leste på tavlen utenfor og det var nyttig nok. Anbefales også for tenåringer, men ikke for små barn.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, 584cathrinez
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
940hildea, Kundeansvarlig på Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2021

Tusen takk for fin og nyttig anmeldelse :-) Det stemmer at det er mye informasjon å få på tavlene utenfor.

Mens Finnegården er under omfattende restaurering, så tilbyr vi Schøtstuene som museum og Bryggen som vår hanseatiske formidlingsplass. Her forteller vi daglig om hanseatene og deres periode i Bergen i vandringer gjennom passasjene på Bryggen. I hagen på Schøtstuene har vi også skattejakt og flere uteaktiviteter for barn i alle aldre og en kopp kaffe for de voksne. Så vi ønsker velkommen tilbake :-)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Var veldig gøy å ha guiden helt for meg selv, da det ikke var flere som skulle med. Ble en interessant rundtur og veldig personlig kontakt m guiden. Kult å lære mer om Bergens historie. Artig og se og absolutt å anbefale å ta tur m guide. Får så mye mer ut av hele opplevelsen

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi fikk ikke muligheter til å besøke Finnegården, da den pusses opp, men den guidede turen i Schøtstuene og på Bryggen var interessant!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 348alft
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
940hildea, Kundeansvarlig på Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Takk så mye for ditt besøk og vurdering her. Bra at dere fikk utbytte av omvisningen vår og den hanseatiske historien!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Mor stammer fra Krohn familien som var tyske Hansafolk. Det var interessant å høre om hvordan de levde på den tiden. Bygningene var imponerende.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, audcharlotteu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
940hildea, Kundeansvarlig på Det Hanseatiske Museum og Schøtstuene, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Takk så mye for besøket og alle stjernene Kjekt at dere fikk utbytte både slekts- og historiemessig.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2019 via mobile enheter

Her får du et innblikk i bergensk historie, hvordan de levde og hvordan livet foregikk under den hanseatisk tid, spennende historie.

Dato for opplevelse: november 2019
2  Takk, 474terjeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser