Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin opplevelse

Akvariet i Bergen var en fin opplevelse for både store og små. Spesielt presentasjonen av sjøløvene... les mer

Anmeldt 1 uke siden
VidarMe
,
Løten, Norge
via mobile enheter
Opplevelse for alle

Pingvin show og selene var det som fascinerte oss mest ellers mye Ine fisker og reptilet. Vi hørte... les mer

Anmeldt 2 uker siden
Askeland
,
Kongsberg, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 117 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 220,85
Mer informasjon
fra USD 155,92
Mer informasjon
Mat og kultur tur
13 anmeldelser
fra USD 106,25
Mer informasjon
fra USD 26,77
Mer informasjon
Anmeldelser (1 117)
Filtrer anmeldelser
1 117 resultater
Vurdering fra reisende
308
377
277
102
53
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
308
377
277
102
53
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6974 av 1 117 anmeldelser
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Datteren min på 11 år og jeg tilbragte flere timer her. Vi var på en vanlig ukedag og hadde nærmeste stedet for oss selv. Noe som gav oss mulighet til å se alt køfritt.

Veldig kjekt å se på foring/ trening av pingviner, oterne, sjøløvene og krokodillene.

Akvariet er rent og du kan se at dyrene har det godt.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, StavangerStina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Veldig kjekt at du legger merke til at dyrene våre har det godt.
Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2019

Mange spennande dyr og sjå på. Ei oppleving for barn. Artig show og koselig å sjå på mating. Men altfor dyrt. Med slike priser er dette ikkje så mange som har råd

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, oddlaug2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2019

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Akvariet er en stiftelse og «lever» av inntekten fra inngangsbilletten. Dette er med å gi mat til dyrene, vedlikehold og lønn til ansatte mm. Håper du synest at det du får av opplevelser har gitt deg så mye at det var verd pengene. Vi har flere gode samarbeidspartnere som har rabattordning hos oss, bland annet ByVenn, BT-fordel, Obos, BOB med flere.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2019 via mobile enheter

Pleide å dra hit da jeg var mindre. Pingvinene var favoritten. Stedet er perfekt for småbarnsfamilier og sel-showet er en stor hit!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, emmaanto
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. januar 2019

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Vi har besøkt akvariet i Bergen mange ganger og har hatt flere gode opplevelser der. Denne gang var jeg på Halloween-feiring der sammen med stedatter, hennes mann og min kone pluss barnebarnet; lille Ella Nikoline. Det ble vel anvendt tid. Opplegg, aktører og kulisser var av prima klasse. Mye grøss og gru og like mye positiv opplevelse av akvariets genuine egenart; maritime skapninger og maritimt miljø. Takk til akvariet!

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, rolfhugoh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Hei,

Tusen takk for denne flott tilbakemeldingen. Veldig kjekt å høre at dere hadde en flott opplevelse på Halloween-feiringen vår. Vi håper dere kommer tilbake neste år :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Besøkte akvariumet med fireåringen min og det var suksess. Hun var svært interessert i pingvinene og sjøløvene, og krokodiller, slanger og edderkopper var akkurat passe skumle. For litt eldre barn var det et fint sted å lære masse om natur, sjøen og dyrelivet der. Et par timer var nok denne gangen men kommer tilbake.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, Tony H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Praksisstudent på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2018

Hei, tusen takk for de fine stjernene og bra å høre at datteren din koste seg der. Fint å høre at du kommer tilbake og håper du fikk med noen av de forskjellige forestillingene som vi tilbyr til kunder. Takk igjen for de fine stjernene og håper du koser deg like mye neste gang. Ha en fin dag!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser