Fint å gå og kikke. Program en kan følge og få informasjon om de ulike dyrene og se ulike triks. Veldig gøy for store og små. Mulighet for å holde enkelte dyr.
Hei!
Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Ha en fin dag!
Hilsen Akvariet i Bergen
Datteren min på 11 år og jeg tilbragte flere timer her. Vi var på en vanlig ukedag og hadde nærmeste stedet for oss selv. Noe som gav oss mulighet til å se alt køfritt.
Veldig kjekt å se på foring/ trening av pingviner, oterne, sjøløvene og krokodillene.
Akvariet er rent og du kan se at dyrene har det godt.
Hei!
Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Veldig kjekt at du legger merke til at dyrene våre har det godt.
Ha en fin dag!
Hilsen Akvariet i Bergen
Mange spennande dyr og sjå på. Ei oppleving for barn. Artig show og koselig å sjå på mating. Men altfor dyrt. Med slike priser er dette ikkje så mange som har råd
Hei!
Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Akvariet er en stiftelse og «lever» av inntekten fra inngangsbilletten. Dette er med å gi mat til dyrene, vedlikehold og lønn til ansatte mm. Håper du synest at det du får av opplevelser har gitt deg så mye at det var verd pengene. Vi har flere gode samarbeidspartnere som har rabattordning hos oss, bland annet ByVenn, BT-fordel, Obos, BOB med flere.
Ha en fin dag!
Hilsen Akvariet i Bergen
Pleide å dra hit da jeg var mindre. Pingvinene var favoritten. Stedet er perfekt for småbarnsfamilier og sel-showet er en stor hit!
Hilsen Akvariet i Bergen
Vi har besøkt akvariet i Bergen mange ganger og har hatt flere gode opplevelser der. Denne gang var jeg på Halloween-feiring der sammen med stedatter, hennes mann og min kone pluss barnebarnet; lille Ella Nikoline. Det ble vel anvendt tid. Opplegg, aktører og kulisser var av prima klasse. Mye grøss og gru og like mye positiv opplevelse av akvariets genuine egenart; maritime skapninger og maritimt miljø. Takk til akvariet! 🙂
Hei,
Tusen takk for denne flott tilbakemeldingen. Veldig kjekt å høre at dere hadde en flott opplevelse på Halloween-feiringen vår. Vi håper dere kommer tilbake neste år :)
Besøkte akvariumet med fireåringen min og det var suksess. Hun var svært interessert i pingvinene og sjøløvene, og krokodiller, slanger og edderkopper var akkurat passe skumle. For litt eldre barn var det et fint sted å lære masse om natur, sjøen og dyrelivet der. Et par timer var nok denne gangen men kommer tilbake.
Hei, tusen takk for de fine stjernene og bra å høre at datteren din koste seg der. Fint å høre at du kommer tilbake og håper du fikk med noen av de forskjellige forestillingene som vi tilbyr til kunder. Takk igjen for de fine stjernene og håper du koser deg like mye neste gang. Ha en fin dag!