Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin opplevelse

Akvariet i Bergen var en fin opplevelse for både store og små. Spesielt presentasjonen av sjøløvene... les mer

Anmeldt 2 dager siden
VidarMe
,
Løten, Norge
via mobile enheter
Opplevelse for alle

Pingvin show og selene var det som fascinerte oss mest ellers mye Ine fisker og reptilet. Vi hørte... les mer

Anmeldt 6 dager siden
Askeland
,
Kongsberg, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 114 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 217,23
Mer informasjon
fra USD 153,37
Mer informasjon
Mat og kultur tur
13 anmeldelser
fra USD 104,51
Mer informasjon
fra USD 26,33
Mer informasjon
Anmeldelser (1 114)
Filtrer anmeldelser
1 114 resultater
Vurdering fra reisende
307
376
276
102
53
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
307
376
276
102
53
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 1 114 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020

Kom en liten stund før dørene åpnet etter anbefaling fra Akvariet selv, da slapp vi inn ganske raskt etter at det åpnet. Anbefales! Supert sted for barn og voksne, rene tanker og underholdende med pingvinintroduksjon og sjøløve show. Ikke så veldig stort, men passelig for vår smak. Litt i manko på sitteplasser rundt cafè/spiseplass, men dette var nok for ingen ville sitte ute i regnværet. Mye antibac utplassert, tydelig skilting ift smittevern. Synes folkemengden inne i akvariet var passelig. Takk for en fin dag!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, TheNorw90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner, flott tilbakemelding og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Ingen tur til Bergen uten å besøke akvariet. Jeg trodde stedet var større, men det er stort nok. Husk å komme hit når stedet åpner, for det kan bli lang kø! Vi somlet med å komme oss av gårde og endte med å stå i kø i 1,5 time. Det er et fint aquarium, men det kan blir litt mye fisk å se på....Det er en fin lekeplass her for barn, men lite utvalg i cafeen. Vi likte godt å se på oterne som lekte godt med hverandre, sjøløve showet og pingvinene. Hos pingvinene hadde satt opp en plakat der man kunne se hva pingvinene het.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde forhåndsbestilt billetter, men møtte likevel en kø som gikk rundt kvartalet da vi ankom rundt kl 11.30. Viste seg at omtrent alle i køen hadde forhåndsbestilt billett, men at akvariet likevel hadde sluppet inn max antall folk. Vi fikk forklart av en stakkars ansatt som gikk rundt for å forklare situasjonen at hver gang noen gikk ut, slapp de tilsvarende antall inn. Den samme ansatte beklaget dette og skyldte på akvariets billettsystem, som han mente ikke klarte å regne på hvor mange billetter som var forhåndsbestilt per dag. Det tok omtrent 2timer før vi endelig slapp inn. Hovedattraksjonen er sjøløver, ellers har de pingviner, oter og noen reptiler forutenom akvariene. Relativt lite akvarium som ikke egentlig var så veldig spennende.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Metteman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Vi skulle gjerne være mye større og nyere, men føler vi gjør det beste vi kan med plassen vi har tilgjengelig. Planen vår i juni var å ha en egen kø for forhåndskjøpe billetter. Vi tok utgangspunkt i tidligere år, men hadde ikke forventet slik stor pågang som vi har i år. Dessverre har ikke inngangspartiet vårt muligheter for to køer og billettsystemet kunne ikke bare ha nettsalg. Dette er tiltak som vi virkelig må se på i etterkant av sommeren. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldingen vi får inn slik at vi kan bli bedre.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Sto 1,5 timer i kø for å komme inn. Hadde det ikke vært for de forhåndskjøpte billettene hadde vi aldri orka. Burde gå ant og selge billetter til et gitt klokkeslett så folk blir fordelt. Helt Ok akvarium, stiv pris for en familie på 4.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, U1195KDkimh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Vi er helt enig med deg vedrørende billettene. Dessverre er ikke dette mulig for vår del. Dette blir et forbedringspotensiale til høsten. Akvariet er en stiftelse og «lever» av inntekten fra inngangsbilletten. Dette er med å gi mat til dyrene, vedlikehold og lønn til ansatte mm. Håper du synest at det du får av opplevelser har gitt deg så mye at det var verd pengene.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Milelange køer! Ventet i 2 timer for å komme inn før ungene ikke orket mer:-( Vi hadde forhåndskjøper biletter denne datoen og spurte om det var mulig å få refundert billettene og fikk nei! Utrolig at akvariet ikke kan begrense billettsalget og ha system for tidspunkt slik andre parker har. Utrolig er det også at Bergen kommune tillater slike kødannelser mtp. korona og smittevern. Trist erfaring og vi kommer aldri tilbake!!!!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, teltturist2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Dersom dere har fått nei til refusjon vet jeg ikke helt hvem dere har snakket med. Alle som ikke har hatt anledning til å komme en annen dag i som skal ha fått tilbud om refusjon. Send henvendelsen og kvitteringen din til post@akvariet.no så skal vi se på saken.

Vi er helt enige med deg om at billettsystemet burde vært bedre. Dessverre har ikke billettsystemet vårt vært skikket for slik stor pågang. Vi har store forbedringer til neste år og tar med oss alle tilbakemeldinger inn i evalueringen av sommeren 2020.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser