Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 18:00
Lagre
City Sightseeing i Bergen på hopp-på-hopp-av-tur
53

Bestill på forhånd
fra
USD 37,13
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Akvariet i Bergen på
fra USD 37,13
Mer informasjon
fra USD 27,90
Mer informasjon
fra USD 50,63
Mer informasjon
Anmeldelser (1 137)
Filtrer anmeldelser
1 137 resultater
Vurdering fra reisende
312
382
282
104
57
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
312
382
282
104
57
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3439 av 1 137 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Det finnes større og bedre akvarier rundt om, men det er både koselig, rent og bra her. Oterene er vel verdt et besøk :)

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, CerveloRS09
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Vi er enige med at vi ikke er størst eller best, men vi gjør det beste vi kan ut av plassen vi har tilgjengelig, Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Vi fikk umiddelbart vondt i magen da vi entret akvariet og angret på at vi hadde kommet. Det man blir møtt med er sjøløver og pingviner som har ALT for liten plass. Uten at vi voksne sa noe utbrøt ett av barna: «jeg tror ikke de har det bra, det er for trangt». Man kan se at sjøløvene svømmer rundt i baner og kommer opp for å lage lyd før de svømmer ny runde. Vi hadde virkelig ikke trodd at et Akvarie i Norge har denne standarden. Det ser både slitt, trist og trangt ut hos pingviner og sjøløver. Jeg ser at akvariet skriver på nettsiden sin at sjøløvene har en stor dam, men det har de virkelig ikke. Akvariet skriver også at sjøløver er intelligente dyr, og det gjør selvsagt saken verre. Jeg har lest tidligere anmeldelser på TripAdvisor, der akvariet svarer at de ikke har mulighet til å utvide dyrenes plass. Da mener jeg at den selvsagte løsninger er å overføre dyrene til et sted som har plass til dem.

Dato for opplevelse: juni 2020
3  Takk, linntone
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei!

Tusen takk for fine stjerner og tilbakemelding. Vi setter veldig stor pris på at vårt publikum bryr seg om dyrene våre. Sjøløvene og pingvinene har det veldig bra hos oss. Sjøløvene er som du nevner intelligente dyr, som blir vant til rutiner. De vet når dyrepasserne kommer, og passer på å gi beskjed når det nærmer seg trening. De er fort oppe å gir beskjed om de mener at dyrepasserne er treige :) Pingvinene har akkurat fått ny landsdel og større basseng. Akvariet i Bergen er medlem av EAZA og WAZA. Dette er den europeiske og verdensorganisasjonen for akvarier og parker. Dersom man skal være medlem i organisasjonene stilles det veldig strenge krav til dyrevelferd. For å bli medlem av WAZA må man i tillegg bli anbefalt av to andre parker.

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Helt Ok.
Litt skuffende faktisk da man har fått så store forventninger på forhånd. Fine akvarier, men stedet er litt lite ift hva man antok.

Barna koste seg, men vi trengte ikke mer enn 2 timer der.

Tok med egen lunch da det vi viste det var dyrt der inne.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 5bj_rnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Det er vanligvis ikke to timer kø hos oss. Grunnet en spesiell sommer med smitteverntiltak ble det denne sommeren litt større kø en hva man forventet.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Familie på 4 tok turen innom en søndag ettermiddag i fellesferien. Kort tid i kø. Kom nesten rett inn til presentasjon av sjøløvene. Fin og grei "park". Kommer raskt gjennom på ett par timer. Barna ble litt lei av "fisk" og ville se litt andre ting, fint da å kunne brekke litt opp med reptiler.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, dnartslos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi har vært i en rekke akvarier rundt i verden. Akvariet i Bergen er helt greit, men ikke noe mer enn det. Vi likte de nye og informative utstillingene, men ellers var det et helt gjennomsnittlig akvarium. Med våre tenåringer var vi gjennom alt på under en time. Sikkert morsommere for familier med små barn.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 348alft
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Vi skulle gjerne vært mye større og nyere, men følger vi gjør det beste vi kan ut i fra plassen vi har tilgjengelig. Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser