Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fin opplevelse

Akvariet i Bergen var en fin opplevelse for både store og små. Spesielt presentasjonen av sjøløvene... les mer

Anmeldt 4 dager siden
VidarMe
,
Løten, Norge
via mobile enheter
Opplevelse for alle

Pingvin show og selene var det som fascinerte oss mest ellers mye Ine fisker og reptilet. Vi hørte... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Askeland
,
Kongsberg, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 115 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 219,61
Mer informasjon
fra USD 155,05
Mer informasjon
Mat og kultur tur
13 anmeldelser
fra USD 105,65
Mer informasjon
fra USD 26,62
Mer informasjon
Anmeldelser (1 115)
Filtrer anmeldelser
1 115 resultater
Vurdering fra reisende
307
377
276
102
53
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
307
377
276
102
53
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 1 115 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Det er mange dyr og fisker i akvariet! Vel verdt et besøk. Men det skulle gjerne vært flere dyr med «personlighet». Dyrepresentasjonen av oteren var rett og slett kjedelig. Har ikke disse dyrene særpreg??.. Så si noe om de da!!! Ellers fint koronatilpasset opplegg

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 78Astrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene.
Nå vet jeg ikke helt hva som ble sagt den dagen du var på oterpresentasjonen, men jeg vet at personlighet er noe som vanligvis blir høyt prioritert under presentasjonene. Bella og Gizmo, sjøløvene og pingvinene våre har alle personlighet og særpreg. Dette er noe vi verdsetter høyt og er en av grunnene til at dyrene våre har navn.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi stod 10 min i kø for å komme inn. Synes kr 298.- var durt for å komme inn, men tenkte det er sikkert verdt det. I forhold til COV-19, så sa betjeningen at vi skulle Sprite hender og holde oss til høyre hele tiden. Her inne var det for MYE folk og trengsel. Det var ikke bra. Det var ett helt greit akvarium, som er lite. Det tok oss 1 time å gå igjennom alle 3 eta. Dette var lite for pengene synes jeg. Akvariet som er ute, hadde vinduer som var umulig å se noe dom helst igjennom.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, WencheR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene.Akvariet er en stiftelse og «lever» av inntekten fra inngangsbilletten. Dette er med å gi mat til dyrene, vedlikehold og lønn til ansatte mm. Håper du synest at det du får av opplevelser har gitt deg så mye at det var verd pengene.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi betalte nærmere 900 kr for 2 voksne og 2 barn, i den tro at vi skulle få en opplevelse som stod i stil til billettprisen og hadde satt av denne dagen i ferien til dette. Det var bortkastet tid og penger, for dette var utrolig dårlig og trist. Vi ble ikke lenge. Stakkars dyr som må leve livet sitt i dette skitne fangehullet. Terningkast 1. Ikke gjør samme feil som oss, styr unna!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, janoles154
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for fine stjerner og tilbakemelding. Vi setter veldig stor pris på at vårt publikum bryr seg om dyrene våre. Akvariet er en stiftelse og «lever» av inntekten fra inngangsbilletten. Dette er med å gi mat til dyrene, vedlikehold og lønn til ansatte mm. Håper du synest at det du får av opplevelser har gitt deg så mye at det var verd pengene. Akvariet i Bergen er medlem av EAZA og WAZA. Dette er den europeiske og verdensorganisasjonen for akvarier og parker. Dersom man skal være medlem i organisasjonene stilles det veldig strenge krav til dyrevelferd. For å bli medlem av WAZA må man i tillegg bli anbefalt av to andre parker.

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Mitt inntrykk er at tiden har gått litt fra akvariet og at en ikke har klart å kompensere for dette siste årene. Som et flott hotell som ikke har vært oppusset på lenge, og fortsatt lever på sin fordums storhet.

Enkelte elementer er fortsatt veldig spennende for hele familien. Man må liksom innom.

Bør forbedre booking system slik at kø unngås

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, OysteinB_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Dersom du har sett litt i nyhetene har du kanskje fått med deg planen vår om Nye Akvariet. Vi fyller 60 år i år og er veldig enige at vi begynnet å bli litt gammel. Vi har onlinesalg av billetter, og til vanlig opplever vi ikke de store køene. I sommer var det spesielt grunnet smitteverntiltak. Vi jobber nå med å utvikle et bedre system slik at vi skal være bedre rustet til neste år.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Var veldig i tvil om vi skulle gå hit, da vi egentlig ikke liker dyr i fangenskap. Tenkte vi fikk gi det en sjanse. Men må si jeg er litt skuffet over hva jeg så. En ting er dyrene, og dems tumleplass. Enig med hun som sa at sjøløvene har alt for liten plass. Mulig at de ikke får laget det større, men da burde man kanskje vurdere litt mindre dyr i de dammene. Må være stressende å være disse dyrene inni de forskjellige burene, når folk banker i vinduene til dem mange ganger i løpet av dagen. Særlig hos krokodillene. Savnet plakater eller vakter som passet på akkurat det. Kunne passet bedre på, og organisert bedre inni akvariet i disse corona tider. Det var KAOS, med masse folk overalt. Ikke noe én meters regler ble fulgt, og folk bare presset seg frem for å se. Inni haitunnelen sto folk tett i tett.. Hadde det vært noen som kunne stått der og organisert køer, og hvilken vei man skulle gå hadde det vært lettere for alle å forholde seg til. Kanskje ikke slippe inn mere enn noen få om gangen i disse spesielle tider. Syntes det var ubehagelig med så mye folk på en plass i disse corona tider.
Var fine fiske akvarium, med mye forskjellig fisker. Derfor to "øyer" på anmeldelsen. Kan ikke uttale meg om pingvinene føler jeg, men de er vel vant til plassen, og mye folk. Hørte ikke på presentasjonen. De formerer seg ser det ut som hvertfall. Kanskje man burde gjøre mere som Kattegat sentetet i Danmark. Satse på store fiske akvarium, og ha mere gjøre ting for barna. Bare et tips.

Dato for opplevelse: juli 2020
5  Takk, ainanordli_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Dersom du ikke har fått det med deg er Akvariet i prosessen med å bygge et nytt Akvariet. Her vi vi har større muligheter til å tilpasse etter våre ønsker. Det er dessverre begrensede endringsmuligheter her vi er nå. Vi skulle gjerne vært større og nyere, men føler vi gjør det beste vi kan ut av plassen vi har tilgjengelig.

Akvariet i Bergen er medlem av EAZA og WAZA. Dette er den europeiske og verdensorganisasjonen for akvarier og parker. Dersom man skal være medlem i organisasjonene stilles det veldig strenge krav til dyrevelferd. For å bli medlem av WAZA må man i tillegg bli anbefalt av to andre parker.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser