Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 18:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Interessant sted.

Greit sted. Har vært mye folk de gangene vi har vært der. Lite smittevern å spore. Sjøløvene og... les mer

Anmeldt 6. august 2021
janbM4455CY
,
Skarnes, Norge
via mobile enheter
Fin opplevelse

Akvariet i Bergen var en fin opplevelse for både store og små. Spesielt presentasjonen av sjøløvene... les mer

Anmeldt 21. juli 2021
VidarMe
,
Løten, Norge
via mobile enheter
Les alle 1 123 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 232,91
Mer informasjon
fra USD 164,44
Mer informasjon
Mat og kultur tur
16 anmeldelser
fra USD 112,05
Mer informasjon
fra USD 28,23
Mer informasjon
Anmeldelser (1 123)
Filtrer anmeldelser
1 123 resultater
Vurdering fra reisende
311
379
278
102
53
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
311
379
278
102
53
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 1 123 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2020

Var forberedt på kø etter å ha lest på hjemmesidene. Vi var der ca kl 10, ingen kø, søndag, regnfull dag. Parkering i p-hus rett ved akvariet. Litt trangt og begrenset med p-plasser. Leste at vi fikk 20 % ved å være medlem av Byvenn appen, penger spart. Uteområdet var litt mindre enn jeg hadde sett for meg. Men jeg er imponert over alt de klarte å samle på en plass i tillegg til romslig og god plass til barnevogn. Veldig barnevennlig!! Pingviner og sjøløvene holder til ute, kafe, tre etasjer med eksotiske dyr. Synes de har gjort det de kan for at folk skal holde 1 meters regelen med å blant annet ha høyre regelen, så her er det folk som ikke tar situasjonen vi er i på alvor. Massevis med sitteplasser for å hvile bena underveis. Godt planlagt, familievennlig. Fornøyd med plassen og det vi fikk se :)

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, Vany90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for stjerner, veldig hyggelig tilbakemelding og besøket. Utrolig kjekt å lese at dere hadde en flott dag hos oss, og at dere lå merke til smitteverntiltakene våre. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Lurt å sjekke ut rabattordninger før besøket. Ønsker dere velkommen tilbake ved en annen anlending.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Veldig fint opphold hos dere.
+trygg på smittevern inne i parken
+hyggelige personale
+ oversiktlig
- noe slitt
- køen til bilettluka kunne vært styrt bedere med hensyn til smitte.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, trygvel2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Vi er litt slitt og gammel, men gjør det beste ut av plassen vi har tilgjengelig. Gleder oss til planene for Nye Akvariet.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Er greit, pent og forholdsvis lite akvarium. . Cafe og is fåes kjøpt. Drosje helt fram om man ønsker.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Memarub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Alltid koselig på Akvariet. Denne gangen var det imidlertid litt kjipt om man fokuserer på smittevern. Det gjøres etter min mening ikke nok for å sikre dette. Bra med mye hånddesinfeksjon tilgjengelig, men under presentasjonene gjøres det ingenting for å sikre avstand mellom folk. Her burde man vurdert å begrense antallet som slipper til på tribunen og ved pingvinene. Inne i lokalet er det markert på gulvet hvordan folk skal bevege seg, men de fleste ignorerer dette. Her burde det vært satt opp en "rundtur" som sikrer at folk ikke vimser fritt rundt. Blir særlig fullt når det regner ute. Noen ganger kommer det en uforståelig beskjed over høyttalerne om å holde avstand. Den virker mest å være der for egen ansvarsfraskrivelses del. Dersom man er opptatt av smittevern, bør man være obs på tidspunktet man velger. Ellers er det veldig hyggelig på Akvariet. Mange dyr å se på og fine presentasjoner hvor det fortelles mye om dyrene og måten Akvariet behandler de på. Alltid hyggelig å ta med gjester hit!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, jonasnik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene.
Gjennom hele sommeren var det vakt ved sjøløvepresentasjonen for å telle inn publikum. Ikke alle var like flinke til å holde avstand under presentasjonene, men vi slapp ikke inn flere enn det var plass til med avstand. I juni hadde vi en "rundttur" som du foreslår. denne løsningen fungerte ikke for oss da ikke alt er på ett plan. Vi jobber nå med å utarbeide høytaleranlegget flere steder på bygget etter tilbakemelding om dårlig lyd.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Det er mange dyr og fisker i akvariet! Vel verdt et besøk. Men det skulle gjerne vært flere dyr med «personlighet». Dyrepresentasjonen av oteren var rett og slett kjedelig. Har ikke disse dyrene særpreg??.. Så si noe om de da!!! Ellers fint koronatilpasset opplegg

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 78Astrid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for hyggelige stjerner og besøket. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene.
Nå vet jeg ikke helt hva som ble sagt den dagen du var på oterpresentasjonen, men jeg vet at personlighet er noe som vanligvis blir høyt prioritert under presentasjonene. Bella og Gizmo, sjøløvene og pingvinene våre har alle personlighet og særpreg. Dette er noe vi verdsetter høyt og er en av grunnene til at dyrene våre har navn.

Ha en fin dag!

Hilsen Akvariet i Bergen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser