Åpen i dag: 10:00 - 18:00
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Akvariet i Bergen på
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Kjekk og opplevelserik plass for absolutt alle.
Vi var så heldig og være der på fering av 60 års jubileet.
Mye kjekt for store og små,må besøkes når du er i Bergen

Takk, 925beatricem
AkvarietBergen, Salgssjef på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2020

Takk for besøket og en fin og innholdsrik anmeldelse. Så kjekt du fikk med deg 60 års jubileet, det er viktig å feire små og store dager. Setter pris på at du anbefaler Akvariet når de besøker Bergen.

Ha en fin dag og velkommen tilbake!

Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Alltid like koselig å komme til Akvariet. Vi fikk med oss mating av pingvinene. Vi var heldige og så både slanger, edderkopper og krokodiller. Er jo ikke alltid de er framme. Gikk veldig fint å komme fram med bpde barnevogn og rullestol, da det var både ramper og heis.

Takk, Hege-KristinG

Takk for besøket og hyggelig anmeldelse. Setter pris på at du tok deg tid, og veldig kjekt å høre at dere fikk med dere mye.

Ha en fin dag og velkommen tilbake!

Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

I tillegg til at billettprisene var dyre, var det lite å se og dårlig vedlikeholdt. Spar pengene deres!

1  Takk, MiaSki
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2020

Hei!

Tusen takk for fine stjerner og tilbakemelding. Akvariet er en stiftelse og «lever» av inntekten fra inngangsbilletten. Dette er med å gi mat til dyrene, vedlikehold og lønn til ansatte mm. Håper du synest at det du får av opplevelser har gitt deg så mye at det var verd pengene. Akvariet fyller 60 år i år. Vi skulle gjerne vært nyere og større, men føler vi gjør det beste vi kan ut i fra området vi har tilgjengelig.

Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Har ikke vært ved Akvariet siden jeg selv var barn, så det var ett hyggelig gjensyn. Her ligger det tilrette for å kunne slå ihjel noen timer, godt opplegg og enkelt og finne informasjon om de ulike artene selv. Høydepunktet var uten tvil presentasjonen av Sjøløvene!

1  Takk, tonjecarina

Så kjekt å få 5 stjerner fra deg, tusen takk!
Akvariet i Bergen lever av sine gjester og din tilbakemelding er viktig for oss.

Takk for at du tok deg tid. Ha en strålende dag!

Anmeldt 4. august 2020

Var forberedt på kø etter å ha lest på hjemmesidene. Vi var der ca kl 10, ingen kø, søndag, regnfull dag. Parkering i p-hus rett ved akvariet. Litt trangt og begrenset med p-plasser. Leste at vi fikk 20 % ved å være medlem av Byvenn appen, penger spart. Uteområdet var litt mindre enn jeg hadde sett for meg. Men jeg er imponert over alt de klarte å samle på en plass i tillegg til romslig og god plass til barnevogn. Veldig barnevennlig!! Pingviner og sjøløvene holder til ute, kafe, tre etasjer med eksotiske dyr. Synes de har gjort det de kan for at folk skal holde 1 meters regelen med å blant annet ha høyre regelen, så her er det folk som ikke tar situasjonen vi er i på alvor. Massevis med sitteplasser for å hvile bena underveis. Godt planlagt, familievennlig. Fornøyd med plassen og det vi fikk se :)

1  Takk, Vany90
AkvarietBergen, Kundeansvarlig på Akvariet i Bergen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei!

Tusen takk for stjerner, veldig hyggelig tilbakemelding og besøket. Utrolig kjekt å lese at dere hadde en flott dag hos oss, og at dere lå merke til smitteverntiltakene våre. Vi setter pris på at du tok deg tid og for hver og en av stjernene. Lurt å sjekke ut rabattordninger før besøket. Ønsker dere velkommen tilbake ved en annen anlending.

Ha en fin dag!