Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vakker utsikt”
Anmeldelse av Fløibanen AS

Fløibanen AS
Bestill på forhånd
Mer informasjon
USD 48,45*
og oppover
Guided Hike up Mount Floyen from Bergen
Mer informasjon
USD 49,07*
og oppover
Mountain Bike Rental at Mount Floyen
Vurdert som nr. 1 av 146 ting å gjøre i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Flere attraksjonsdetaljer
Attraksjonsdetaljer
Anbefalt lengde på besøk: 1-2 timer
Eierbeskrivelse: Fløibanen er den opplevelsen som ingen besøkende til Bergen kan gå foruten. Det er en av Norges mest kjente attraksjoner, og du finner den midt i Bergen sentrum, kun 150 meter fra Fisketorget og Bryggen. Turen opp til Fløyen tar cirka 5-6 minutter og løfter deg 320 m.o.h. til den beste utsikten i Bergen. Selve turen med Fløibanen er en attraksjon i seg selv, men både utsikten og gåturene oppe på Fløyen gjør Fløibanen til noe mer, både for turister og Bergensere. Prøv deg på en av de mange turene som går fra Fløyen. Du kan også nyte livet og utsikten på et av spisestedene på Fløyen, eller ta med barna til lekeplassen eller på en av de mange aktivitetene for barn som vi arrangerer hele året.
Nyttig informasjon: Aktiviteter for yngre barn, Aktiviteter for eldre barn, Mat tilgjengelig for kjøp, Rullestoltilgang
Anmeldt 18 mars 2017 via mobile enheter

Vakker utsikt fra toppen og en fin opplevelse å ta banen. Turen opp til toppen er ikke lang å gå, så hvis du har mulighet til det, er det å anbefale å gå opp og ta banen ned igjen.

Prisen trekker noe ned.

Takk, Mats S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anita19061971, Daglig leder på Fløibanen AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29 mars 2017

Takk for tilbakemeldingen. Kroner 90 for en tur / retur billett er en rimelig attraksjon i Norge. På toppen av Fløyen tilbyr vi 12 offentlige toaletter, gratis WIFI og byens beste lekeområde. Vi håper dere fikk anledning å besøk butikken eller vår lille kafe.

Beste hilsen Anita Nybø

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8 522)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

151155 av 8 522 anmeldelser

Anmeldt 17 mars 2017 via mobile enheter

Fint å ta en tur opp for å se bergen by. Perfekt for turister eller folk som vil få litt frisk luft og få med seg en fantastisk utsikt.

Takk, Kristian A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anita19061971, Daglig leder på Fløibanen AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29 mars 2017

Perfekt for de fleste - tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Fløyen byr på et variert turterreng og en masse lekeområder for de aller minste. Jeg håper derr fikk anledning å besøke vår lille butikk eller kafe. Ønsker der vite mer om alle våre aktiviteter gjennom året eller kjøpe billetter online, sjekk floyen.no

Velkommen tilbake, beste hilsen Anita Nybø

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14 mars 2017

Fløybanen er en kulturinstitusjon i Bergen og et must å besøke på klarværsdager. Her får en god oversikt over den vakre byen og landet rundt. Det er også mange flotte turløyper i området.
Det er flott å gå ned igjen fra fjell ned gjennom historiske boligområder til bryggen

Takk, Thumper1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anita19061971, Daglig leder på Fløibanen AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29 mars 2017

Etimer er minutter om dere ønske å gå ned igjen til byen. Fløibanen kan en kjøre 365 dager i året, og ønsker en å gå opp og første på toppen bestemme seg om en vil ta banen ned igjen, så er der billett automat eller en kan kjøpe billett i vår butikk.
Gjennom hele året har vi mange ulike aktiviteter som en kan lese mer om på floyen.no

Beste hilsen Anita Nybø

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13 mars 2017

Dette er en attraksjon som alle som kommer til Bergen bør få med seg. Nydelig å få se Bergen by fra Fløyen

Takk, Heidi V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anita19061971, Daglig leder på Fløibanen AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29 mars 2017

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. og attraksjonen er åpen 365 dager i året, i tillegg er butikken på øvre stasjon åpent det samme utenom julaften, kjøp gjerne billetter på floyen.no eller les mer om alle våre aktiviteter.

Beste hilsen Anita Nybø

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13 mars 2017

Store vinduer i vognen gjør at du får fin utsikt på vei opp og ned fra Fløyen. I perioder med mye turisme (og gjerne på fine dager) er det ekstremt trangt, og man nyter egentlig ikke turen oppover eller nedover igjen. Dersom man er familie på fler enn 4 blir turen opp veldig dyr. For rask transport opp og ned er dette å anbefale, men for utsikten sin del, anbefaler jeg heller å ta en gåtur opp og ned Fløyen.

Takk, Morten I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anita19061971, Daglig leder på Fløibanen AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29 mars 2017

Det er en god anbefaling for utsiktens del å gå enten opp eller ned. Der er billett automat på toppen om en vil bestemme seg for hvordan returnere når en kommer helt opp. På floyen.no kan en også kjøpe billetter online, eller lese mer om alle våre aktiviteter gjennom året.

Beste hilsen Anita Nybø

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fløibanen AS, så også på

 

Har du vært i Fløibanen AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din