Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:30 - 23:00
Lagre
Bestill på forhånd
  
Ulike måter å oppleve Fløibanen på
fra USD 47,70
Mer informasjon
fra USD 112,70
Mer informasjon
Anmeldelser (10 272)
Filtrer anmeldelser
10 272 resultater
Vurdering fra reisende
6 732
3 097
377
41
25
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
6 732
3 097
377
41
25
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 10 272 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Om en skal på tur til Bergen, så må en få med seg en tur med Fløibanen. Dette toget som tar deg opp på ett av byens fjell. Fløien byr på spennende turer og aktiviteter for hele familien

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Andreas T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018

Bergen med sin Fløibane, er plassert på kartet over severdige byer i Norge! Turen opp dit med banen var veldig morsom. Jeg visste ikke at det var så mange andre aktiviteter knyttet til toppstasjonen; aktivitetspark,turområde, trollskog, lekepark, osv. Anbefaler spaserturen ned, istedetfor banen...

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, roarl812
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

fint og romantisk for mørke kvelds turer
Kjempe flott leke park på toppen for små barn.
veldig flotte tur områder for de som liker å gå fjellturer i skog å mark.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, SverreL3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Vi tok vår første familietur til Bergen med vår datter på 5 måneder! Veldig enkelt og komme seg opp og ned! Flott utsikt og kjempe god skillingsbolle på toppen!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Stian J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Dette må du bare få ned deg. Fløibanen er vidkjent. Går fra sentrum og rett opp gjennom bakkane og fjellet, i ordets rette forstand. En opplevelse for alle og enhver. Har fu ikke prøvd må du ta turen neste gang du er i Bergen. Anbefales på det sterkeste. Nydelig utsikt både på vei opp, og fra toppen. Fjell, sjø, holmer og skjær og ikke minst Bergen by. Løp og kjøp billetter!!!!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, M0nicaParr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser