Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:30 - 23:00
Lagre
Vandring og hytteopplevelse på Vidden, Bergen
0 anmeldelser

Bestill på forhånd
fra
USD 126,11
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Fløibanen på
fra USD 126,11
Mer informasjon
fra USD 667,94
Mer informasjon
Segway-nattur i Bergen
29 anmeldelser
fra USD 106,87
Mer informasjon
fra USD 521,00
Mer informasjon
Anmeldelser (12 143)
Filtrer anmeldelser
12 143 resultater
Vurdering fra reisende
8 069
3 557
438
48
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8 069
3 557
438
48
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
196201 av 12 143 anmeldelser
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Dette er et sted en må reise til.
Det er litt kaldt nå om vinteren :)
En flott og behagelig tur opp den bratte fjellsiden i spesialbygde vogner. Kjøp billett på nett (qr kode pr epost), sparer deg for tid i køen.
Utsikten er vakker også om kvelden. Husk å sjekke stengetid på kafeen som ligger på toppen.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Fløyen og fløybanen er flott.Turistene bør spare pengene og ikke ta banen,ta beina fat og gå opp til fløyen.En fin tur på ca 30 til 45 minutter boikott fløybanen og ta beina fat.

God tur

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Reidar2447
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Om en skal på tur til Bergen, så må en få med seg en tur med Fløibanen. Dette toget som tar deg opp på ett av byens fjell. Fløien byr på spennende turer og aktiviteter for hele familien

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, andytee_norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. november 2018

Bergen med sin Fløibane, er plassert på kartet over severdige byer i Norge! Turen opp dit med banen var veldig morsom. Jeg visste ikke at det var så mange andre aktiviteter knyttet til toppstasjonen; aktivitetspark,turområde, trollskog, lekepark, osv. Anbefaler spaserturen ned, istedetfor banen...

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, roarl812
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

fint og romantisk for mørke kvelds turer
Kjempe flott leke park på toppen for små barn.
veldig flotte tur områder for de som liker å gå fjellturer i skog å mark.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, SverreL3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser