Vandring og hytteopplevelse på Vidden, Bergen
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Fløibanen på
Mer informasjon
195200 av 12 447 anmeldelser
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Stor stas å ta banen opp og ned, særlig med plass helt fremst på vei ned.
Vi var svært heldige med været da vi kom opp, snødekket, sol og klarvær.

Naturstien med 10 poster var kjekt. Det er flott her oppe med utsikt og timene går fort.

Prisen er det heller ingenting å si på

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, StavangerStina
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

En tur til fløyen med Fløibanen er ett must for alle som besøker Bergen. Flott opplevelse opp, nydelig utsikt og fine veier ned igjen for de som ønsker og bevege seg litt. Også mye flott terreng og vandre i oppe rundt toppen av Fløibanen. Noe kø må påregnes i sesong

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Tore Andre F
Anmeldt 11. januar 2019

Bra utsikt over hele byen, fin tur opp med banen. Men restauranten var stengt, bare en mindre kafeteria var åpen.

Dato for opplevelse: januar 2019
3  Takk, Hans-Olav J
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Absolutt verdt å besøke fløyen når det mørknet og se på alle lysene :) Vakkert og ubeskrivelig.
God kakao var og få kjøpt inne hos suvenir butikken. Vi var der på lørdag kveld, og skulle hjem på søndag morgen. Men fikk beskjed om at det var arrangement på søndagen for barn. Så meld deg på nyhetsbrev på fløyen- og få info om hva som skjer på fløyen - du også ;) Da hadde de adventskos og diverse. Mye kjekt! Og det skjer stadig ting på fløyen :D

Dato for opplevelse: desember 2018
2  Takk, lindaf21
Anmeldt 15. desember 2018

Fløyen er et must når du er i Bergen.Du kan velge om du vil ta banen en eller begge veier eller eventuelt gå opp og ned.Når du kommer opp et det en utrolig utsikt som nesten tar pusten fra deg.

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, 661sisseld