Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:30 - 23:00
  
Google
Ulike måter å oppleve Fløibanen på
fra USD 133,99
Mer informasjon
fra USD 67,56
Mer informasjon
fra USD 45,04
Mer informasjon
fra USD 264,61
Mer informasjon
Anmeldelser (11 541)
Filtrer anmeldelser
11 541 resultater
Vurdering fra reisende
7 613
3 426
431
45
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 613
3 426
431
45
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 11 541 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2019 via mobile enheter

Alle som besøker Bergen må få med seg utkikkspunktet. Det er lettvint og behagelig å ta banen til topps. 15 min mellom hver avgang og nydelig utsikt. Et must!

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, Janne K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019

Er du turist i Bergen så bør du ta Fløybanen, koselig kabelbane til Fløyen som gir det flott utsikt over innseilingen til bergen og deler av bykjernen, eneste minuset er at det fort kan bli litt kø

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, tomas h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Er du i Bergen så må Fløibanen prøves! Ta banen opp, og nyte utsikten over den vakre byen. Veldig kjekt for både voksne og barn!

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, ChrHov87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2019 via mobile enheter

Fløibanen er en av Bergens største turistattraksjoner. Jeg har vært i Bergen 15-20 ganger, men det bar først på denne turen jeg hadde tid til å ta Fløibanen. Det var en effektiv transport oppover, nesten 400 meter. Man kommer utrolig raskt opp til toppen, og derifra er det utsikt over hele Bergen. Anbefales.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, TomS417
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Fantastisk utsikt på den dagen vi var der. Ikke så mye folk i solen når vi var der, fordi vi tok banen opp i 11 tiden. Og dette var en en dag uten cruisebåter i havnen. Vi tok en is og kald drikke. Vi spaserte ned til Sandviken og da fikk vi med oss gamle Bergen med trange gater og hus tett i tett. Utrolig koselig.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, trond996
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser