Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:30 - 23:00
Lagre
Bergen 3-i-en guidet tur - Fjordcruise, City Sightseeing og Mount Fløyen
5

Bestill på forhånd
fra
USD 330,68
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Fløibanen på
fra USD 330,68
Mer informasjon
fra USD 125,06
Mer informasjon
fra USD 662,41
Mer informasjon
Segway-nattur i Bergen
29 anmeldelser
fra USD 105,99
Mer informasjon
Anmeldelser (12 093)
Filtrer anmeldelser
12 093 resultater
Vurdering fra reisende
8 033
3 544
437
48
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8 033
3 544
437
48
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
7580 av 12 093 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

For en flott opplevelse, både banen, turterreng, naturen, antiviteter for barn i alle aldre. Helt amazing utsikt fra toppen. Det kan vare lurt å være tildig ute, ellers kan man risikere å bruke lang tid i kø opp.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 335anastasiah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Sinnsykt med kø her på dagtid. Tok oss en kveldstur opp med Fløibanen, ikke kø og fint vær. Helt perfekt.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, U1195KDkimh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Kø midt i juli, så kjøp enveisbillett og ta beina fatt ned igjen. Verdt turen!
Fin utsikt over hele Bergen - et must for førstegangsbesøkende.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 743anetter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Var realtivt tidlig ute 10 tiden på formiddagen , allerede mye folk i kø.
LAST NED APPEN så kan du gå direkte inn i køen for å gå inn til vognen. Da slipper du å stå i kø for å kjøpe billetter.
Flott oppe med flere serveringssteder og en del sitteplasser.
Geiter som går fritt og stor lekeplass til de mindre.
Trivelig og med fantastisk fin utsikt utover Bergen
Mulig å gå opp ca 45-60 min.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Christin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2020

Tok selve Føibanen opp men var veldig uheldig med været.
Er du i Bergen by så er Fløibanen obligatorisk om du ikke har tatt den før. Er været pent så er toppen en flott plass å ta bilder fra.

Litt historie fra byggingen er også interessant, anbefaler alle å lese og se bildene i bunn.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Andre_Kristiansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser