Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Fløibanen på
fra USD 159,50
Mer informasjon
fra USD 23,69
Mer informasjon
fra USD 144,10
Mer informasjon
Anmeldelser (11 960)
Filtrer anmeldelser
11 960 resultater
Vurdering fra reisende
7 929
3 523
434
46
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 929
3 523
434
46
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6671 av 11 960 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

For en flott opplevelse, både banen, turterreng, naturen, antiviteter for barn i alle aldre. Helt amazing utsikt fra toppen. Det kan vare lurt å være tildig ute, ellers kan man risikere å bruke lang tid i kø opp.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 335anastasiah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Sinnsykt med kø her på dagtid. Tok oss en kveldstur opp med Fløibanen, ikke kø og fint vær. Helt perfekt.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, U1195KDkimh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Kø midt i juli, så kjøp enveisbillett og ta beina fatt ned igjen. Verdt turen!
Fin utsikt over hele Bergen - et must for førstegangsbesøkende.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 743anetter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Var realtivt tidlig ute 10 tiden på formiddagen , allerede mye folk i kø.
LAST NED APPEN så kan du gå direkte inn i køen for å gå inn til vognen. Da slipper du å stå i kø for å kjøpe billetter.
Flott oppe med flere serveringssteder og en del sitteplasser.
Geiter som går fritt og stor lekeplass til de mindre.
Trivelig og med fantastisk fin utsikt utover Bergen
Mulig å gå opp ca 45-60 min.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Christin B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2020

Tok selve Føibanen opp men var veldig uheldig med været.
Er du i Bergen by så er Fløibanen obligatorisk om du ikke har tatt den før. Er været pent så er toppen en flott plass å ta bilder fra.

Litt historie fra byggingen er også interessant, anbefaler alle å lese og se bildene i bunn.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Andre_Kristiansen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser