Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 20:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Fløibanen på
fra USD 158,19
Mer informasjon
fra USD 23,50
Mer informasjon
fra USD 142,92
Mer informasjon
Anmeldelser (11 961)
Filtrer anmeldelser
11 961 resultater
Vurdering fra reisende
7 929
3 524
434
46
28
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 929
3 524
434
46
28
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6469 av 11 961 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2020

Ikke bare kan man nyte den fantastiske utsikten på Fløyen, men man kan også padle i kano, leie sykler, gå turer, lekestativer for barn eller spise en fantastisk lunsj mens man nyter utsikten

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Seaside193360
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Er du «turist» i Bergen med barn er det dette et must. Fin utsikt og masse aktiviteter for barna. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, olebakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

For en flott opplevelse, både banen, turterreng, naturen, antiviteter for barn i alle aldre. Helt amazing utsikt fra toppen. Det kan vare lurt å være tildig ute, ellers kan man risikere å bruke lang tid i kø opp.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 335anastasiah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Sinnsykt med kø her på dagtid. Tok oss en kveldstur opp med Fløibanen, ikke kø og fint vær. Helt perfekt.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, U1195KDkimh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Kø midt i juli, så kjøp enveisbillett og ta beina fatt ned igjen. Verdt turen!
Fin utsikt over hele Bergen - et must for førstegangsbesøkende.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 743anetter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser