Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 20:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Fløibanen på
fra USD 154,94
Mer informasjon
fra USD 23,02
Mer informasjon
fra USD 139,98
Mer informasjon
Anmeldelser (11 947)
Filtrer anmeldelser
11 947 resultater
Vurdering fra reisende
7 919
3 519
434
46
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 919
3 519
434
46
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5560 av 11 947 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Det var en flott tur opp til fots til toppen av Fløibanen og ned igjen med banen. Nydelig utsikt. Da slapp vi også å stå i den lange køen opp.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Lampelandhagan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Et must å ta Fløibanen hvis man er i Bergen. Vi dro dit i 10-tiden, og slapp unna den verste køen Godt tilrettelagt for barnefamilier

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, rakelb2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Toget til Fløyen er er must når man er i Bergen. Men turen opp er kjedelig og ingen spesiell opplevelse. Servering på toppen er svært dyr!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Percursatio19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Ikke bare kan man nyte den fantastiske utsikten på Fløyen, men man kan også padle i kano, leie sykler, gå turer, lekestativer for barn eller spise en fantastisk lunsj mens man nyter utsikten

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Seaside193360
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Er du «turist» i Bergen med barn er det dette et must. Fin utsikt og masse aktiviteter for barna. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, olebakk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser