Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Fløibanen på
fra USD 155,03
Mer informasjon
fra USD 23,03
Mer informasjon
fra USD 140,06
Mer informasjon
Anmeldelser (11 947)
Filtrer anmeldelser
11 947 resultater
Vurdering fra reisende
7 919
3 519
434
46
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 919
3 519
434
46
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5358 av 11 947 anmeldelser
Anmeldt 15. juli 2020

Tok Fløibanen opp til fløyen, koste oss med nydelig utsikt og litt godt å drikke på. Tok veien til fots ned igjen. Absolutt verdt et besøk!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, itsaniceday27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Tok turen med Fløibanen ganske tidlig på dagen. Barna lekte en stund på den fine lekeplassen der oppe før vi gikk ned. Turen ned er på 3km og tok ca en time for oss, med en seksåring som ble sliten i bena.
Flott område på toppen, fin gåtur nedover. Fantastisk utsikt over byen.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, sivsmestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Det var en flott tur opp til fots til toppen av Fløibanen og ned igjen med banen. Nydelig utsikt. Da slapp vi også å stå i den lange køen opp.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Lampelandhagan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Et must å ta Fløibanen hvis man er i Bergen. Vi dro dit i 10-tiden, og slapp unna den verste køen Godt tilrettelagt for barnefamilier

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, rakelb2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Toget til Fløyen er er must når man er i Bergen. Men turen opp er kjedelig og ingen spesiell opplevelse. Servering på toppen er svært dyr!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Percursatio19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser