Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:30 - 23:00
Lagre
Bergen 3-i-en guidet tur - Fjordcruise, City Sightseeing og Mount Fløyen
5

Bestill på forhånd
fra
USD 340,11
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Fløibanen på
fra USD 340,11
Mer informasjon
fra USD 128,63
Mer informasjon
fra USD 681,31
Mer informasjon
Segway-nattur i Bergen
29 anmeldelser
fra USD 109,01
Mer informasjon
Anmeldelser (12 099)
Filtrer anmeldelser
12 099 resultater
Vurdering fra reisende
8 036
3 547
437
48
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8 036
3 547
437
48
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6671 av 12 099 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020

I Bergen så er dette noe en må bare oppleve! Veldig flott utsikt over Bergen by. Det er mange ting man kan gjøre. Fine lekeområder for barna og flotte turområder. Vi valgte å gå til Brushytten. Man kan til og med gå til Ulriken, men det er en lang tur på 13 km.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, AST81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Å ta Fløibanen er et must når en er i Bergen. Kombiner gjerne med banen en vei og spaser en vei. I sommer er det kanopadling og aktiviteter «på toppen».

Dato for opplevelse: juli 2020
3  Takk, Sivkarinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020

Tok Fløibanen opp til fløyen, koste oss med nydelig utsikt og litt godt å drikke på. Tok veien til fots ned igjen. Absolutt verdt et besøk!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, itsaniceday27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Tok turen med Fløibanen ganske tidlig på dagen. Barna lekte en stund på den fine lekeplassen der oppe før vi gikk ned. Turen ned er på 3km og tok ca en time for oss, med en seksåring som ble sliten i bena.
Flott område på toppen, fin gåtur nedover. Fantastisk utsikt over byen.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, sivsmestad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Det var en flott tur opp til fots til toppen av Fløibanen og ned igjen med banen. Nydelig utsikt. Da slapp vi også å stå i den lange køen opp.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Lampelandhagan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser