Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:30 - 23:00
Vandring og hytteopplevelse på Vidden, Bergen
2

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Fløibanen på
Mer informasjon
Segway-nattur i Bergen
43 anmeldelser
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (12 408)
Filtrer anmeldelser
12 408 resultater
Vurdering fra reisende
8 270
3 612
444
48
34
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8 270
3 612
444
48
34
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6065 av 12 408 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde med jenta vår på 12 år. Dette var hennes første gang i Bergen. Det var med skrekkblanda fryd vi tok Fløibanen, men for en opplevelse. Fantastisk utsikt over Bergen. Godt med håndsprit stasjoner nå i korona tiden, så vi følte oss trygge. Vi besøkte også trollene i skogen. Kan anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Mokiiina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Et must for alle som vil se Bergen. Området er opparbeidet med et flott utsiktspunkt. En restaurant og en kafé.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 886sigurdg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Det var veldig lang kø hele dagen vi var der. Men det var verdt turen opp, fantastisk utsikt. Det er også mat å få der oppe, veldig bra lunsj.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Piledriver00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Tok 20 min kø i juli for å komme ombord i Fløibanen. På toppen var det null stress. Morsomt å ta turen opp to toppen og kikke utover byen

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Magnus B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Gikk opp og ned til fløyen 🤣🤣🤣.
Var noe lengre enn beregnet. Men herlig tur. Smakte godt med øl og soft is på toppen

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Turist4332
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser