Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 07:30 - 23:00
Lagre
Bergen 3-i-en guidet tur - Fjordcruise, City Sightseeing og Mount Fløyen
5

Bestill på forhånd
fra
USD 330,68
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Fløibanen på
fra USD 330,68
Mer informasjon
fra USD 125,06
Mer informasjon
fra USD 662,41
Mer informasjon
Segway-nattur i Bergen
26 anmeldelser
fra USD 105,99
Mer informasjon
Anmeldelser (12 040)
Filtrer anmeldelser
12 040 resultater
Vurdering fra reisende
7 992
3 536
435
47
30
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 992
3 536
435
47
30
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5055 av 12 040 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Fin kjapp tur til topps, hvor det er fantastisk utsikt. Spiste kjempe gode kanelboller på toppen Vær tidlig ute er kanskje et godt tips. Da vi kom ned igjen ved 11.30 tida var køen kjempe lang. Vi reiste opp ved 10 tida. Verdt et besøk.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, ainanordli_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde med jenta vår på 12 år. Dette var hennes første gang i Bergen. Det var med skrekkblanda fryd vi tok Fløibanen, men for en opplevelse. Fantastisk utsikt over Bergen. Godt med håndsprit stasjoner nå i korona tiden, så vi følte oss trygge. Vi besøkte også trollene i skogen. Kan anbefales på det sterkeste.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Mokiiina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Et must for alle som vil se Bergen. Området er opparbeidet med et flott utsiktspunkt. En restaurant og en kafé.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 886sigurdg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Det var veldig lang kø hele dagen vi var der. Men det var verdt turen opp, fantastisk utsikt. Det er også mat å få der oppe, veldig bra lunsj.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Piledriver00
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Tok 20 min kø i juli for å komme ombord i Fløibanen. På toppen var det null stress. Morsomt å ta turen opp to toppen og kikke utover byen

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Magnus B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser