Vandring og hytteopplevelse på Vidden, Bergen
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Fløibanen på
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Det har for meg blitt tradisjon å ta Fløibanen hver gang jeg er i Bergen. Denne gangen hadde jeg med mann, barn og svigerforeldre. Til tross for Covid-19 restriksjoner gikk det veldig greit å komme seg på banen. Hyggelig og serviceinnstilt personale på jobb.

1  Takk, tonjecarina
Anmeldt 9. august 2020

Tok Fløybanen i Bergen tur/retur, i nydelig vær. Det var godt organisert fra personalets side, relatert til Covid 19,og avstand. Flott utsikt på toppen over Bergen by. Hyggelig med geitene, som vi hilste på der oppe.

Takk, Grethe L
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Må bare besøke denne flotte attraksjon. Flott utsikt, og gøy med kanopadling på en vann lengre innover i marka. Må besøkes.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, KnutT_13
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Fløibanen går hvert 10.minutt så man slipper som regel å vente lenge på å komme seg opp til Fløien. Det er restaurant, butikk og pølsebod på Fløien som har ganske stive priser. Utsikten er så absolutt verdt turen!

Takk, TigerLill1
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Tok Fløibanen opp en solrik formiddag. Masse folk, men bra smittevern med mindre kapasitet på vognene.

Fantstisk utsikt på toppen og godt utvalg på kaféen. Anbefales!

1  Takk, Kristin G