Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 20:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Fløibanen på
fra USD 163,14
Mer informasjon
fra USD 24,23
Mer informasjon
fra USD 147,38
Mer informasjon
Anmeldelser (11 964)
Filtrer anmeldelser
11 964 resultater
Vurdering fra reisende
7 932
3 523
434
46
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 932
3 523
434
46
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 11 964 anmeldelser
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

En fantastisk opplevelse. Vi var oppe 4 ganger. Reiste med rullestol og barnevogn. Ingen problem da det var heis der.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Hege-KristinG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Første gangen i Bergen, for både døtrene våre og meg, så turen opp dit var nesten påkrevd. Veldig fin tur opp. Jeg har høydeskrekk, så var redd for om jeg ville synes turen opp var grusom, men det gikk veldig fint turen opp gikk fort, og området var veldig fint og godt tilrettelagt.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, camilla k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020

Dette er en tur dere bare må oppleve,,,turen opp,var fantastisk,og da du kommer opp,er det utsikt over hele Bergen. magisk. så kan du gå på tur i skogen,til en lago 5 minutter å gå innover, skogen der er trolsk,jeg elsker den,

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, hildura
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Jeg tok banen opp til toppen med to tenåri gsbarn. Vi skulle kose oss i sola med utsikten. Stor ble skuffelsen da alle de fine trappesetene var opptatt av trenende damer med musikk på høyttaler og mikrofon på treningsinstruktør. Dette ødela hele opplevelsen av stillhet og ro, det ble masete og bråkete, og fikk vi sitte. Vi dro fort ned igjen. Jeg tenker at Fløyen er en såpass stor turistattraksjon både for turister og fastboende, at det er veldig synd at disse trenende damene skal ødelegge dette for så mange andre. De må da kunne trene andre steder.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, hegekj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Er jo ett must å få med seg. Vært her flere ganger. Er nå deilig å sitte å se utover byen i strålende sol. Grei styring i forhold til smittevern. Men var midt i uka og ikke største trykket. Ruslet en tur rundt påt troppen og hilste på geitene.

Dato for opplevelse: august 2020
2  Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser