Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 23:00
PRIVATE TOUR: Bergen by sightseeing, 3 timer
8

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Mount Ulriken på
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (1 601)
Filtrer anmeldelser
1 601 resultater
Vurdering fra reisende
1 046
428
87
18
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 046
428
87
18
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2833 av 1 601 anmeldelser
Anmeldt 3. oktober 2018

Først går man over vidden. Så tar man Ulriken ned igjen. En perfekt kombinasjon.Da har man en perfekt dag i Bergen. Dersom solen skinner. Og det gjør den jo sjelden...

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Ole I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Anbefaler å gå opp eller ned og gondolen den ene veien. Turen krever god fysikk. Det er også flott å ta banen begge veier. Da trenger man ikke god fysikk.
Sett av tid til å nyte utsikten samt et besøk på kafeen.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, joakimmoer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. september 2018

Anbefales på det høyeste på dager med høyt skydekke. Her får en en fantastisk utsikt over byen mellom de syv fjell. Flott utgangspunkt for turer eller bare for å nyte utsikten

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, Thumper1974
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Bare utsikten fra Ulriken er verdt turen...uansett om du går opp eller bruker den spektakulære gondolbanen. Anbefales!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, SveinH843
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. september 2018

Absolutt verdt en tur opp på Ulrikken hvis du er i Bergen. Flott utsikt, og en trimtur av en annen verden hvis man velger å gå opp og ned. Jeg tok taubanen opp, og hadde jeg visst at turen ned til fots var en slik lidelse, hadde jeg tatt taubanen ned igjen :). Fin tur til fots, men man bør være vant til noen tusen trappetrinn. Det var kø med folk både opp og ned, så bergensere må være i fantastisk god form.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Thor T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser