Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ett must når man besøker Bergen”
Anmeldelse av Mount Ulriken

Mount Ulriken
Bestill på forhånd
Mer informasjon
USD 97,78*
og oppover
Live Flamenco-show og tapasmiddag i Alicante
Vurdert som nr. 6 av 100 ting å gjøre i Bergen
Fortreffelighetsbevis
Flere attraksjonsdetaljer
Attraksjonsdetaljer
Anbefalt lengde på besøk: 1-2 timer
Anmeldt 1 uke siden

Har man mulighet til og ta den flotte Ulriksbanen til topps så kan man kombinere en meget god lunsj med en eventyrlig utsikt over både Bergen by og ikke minst områder rundt. Ett absolutt must når man besøker Bergen.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, toref123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 346)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk
Filtrer

15 av 1 346 anmeldelser

Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Jukset, og tok banen opp. Fin ‘utsiktstur’. Flott tilrettelagt for turister på toppen. Vi var desverre utenom turistsesongen, slik at restaurant var dessverre stengt. Fikk sett flott sti som Sherpa’ene hadde laget.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Fr0ya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018

Utsikten på en klar dag er verdt det. Men å nyte et måltid i kafeen fristet ikke da det var smuler, ketchup og annet grums på de tre ledige bordene vi så. Må bli bedre på å rydde og tørke av. Fine turstier i nærheten.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, LilleNille
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

Først går man over vidden. Så tar man Ulriken ned igjen. En perfekt kombinasjon.Da har man en perfekt dag i Bergen. Dersom solen skinner. Og det gjør den jo sjelden...

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Ole I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Les flere anmeldelser
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Anbefaler å gå opp eller ned og gondolen den ene veien. Turen krever god fysikk. Det er også flott å ta banen begge veier. Da trenger man ikke god fysikk.
Sett av tid til å nyte utsikten samt et besøk på kafeen.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, joakimmoer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mount Ulriken, så også på

 

Har du vært i Mount Ulriken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din