Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 21:00
  
Google
Ulike måter å oppleve Mount Ulriken på
fra USD 113,42
Mer informasjon
fra USD 51,56
Mer informasjon
fra USD 90,51
Mer informasjon
fra USD 136,34
Mer informasjon
Anmeldelser (1 461)
Filtrer anmeldelser
1 461 resultater
Vurdering fra reisende
949
397
81
15
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
949
397
81
15
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 1 461 anmeldelser
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Dette er 1 av flere plasser på fjeltoppene i Bergen det fint der og nydelg utsikt. Kan gå lengre inn i fjellet og nyte naturen. Verdt å besøke

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, HelgeT6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2019

Har man mulighet til og ta den flotte Ulriksbanen til topps så kan man kombinere en meget god lunsj med en eventyrlig utsikt over både Bergen by og ikke minst områder rundt. Ett absolutt must når man besøker Bergen.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, toref123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ann Margareth H, Markedsfører på Mount Ulriken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen attende :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018 via mobile enheter

Jukset, og tok banen opp. Fin ‘utsiktstur’. Flott tilrettelagt for turister på toppen. Vi var desverre utenom turistsesongen, slik at restaurant var dessverre stengt. Fikk sett flott sti som Sherpa’ene hadde laget.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Fr0ya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018

Utsikten på en klar dag er verdt det. Men å nyte et måltid i kafeen fristet ikke da det var smuler, ketchup og annet grums på de tre ledige bordene vi så. Må bli bedre på å rydde og tørke av. Fine turstier i nærheten.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, LilleNille
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

Først går man over vidden. Så tar man Ulriken ned igjen. En perfekt kombinasjon.Da har man en perfekt dag i Bergen. Dersom solen skinner. Og det gjør den jo sjelden...

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Ole I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser