Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 21:00
Bestill på forhånd
  
Google
Ulike måter å oppleve Mount Ulriken på
fra USD 118,88
Mer informasjon
fra USD 54,03
Mer informasjon
fra USD 142,89
Mer informasjon
fra USD 94,86
Mer informasjon
Anmeldelser (1 413)
Filtrer anmeldelser
1 413 resultater
Vurdering fra reisende
915
386
79
15
18
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
915
386
79
15
18
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 413 anmeldelser
Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

Når i Bergen har jeg alltid besøkt Fløyen, men denne gangen fikk jeg opplever første gangen Ulriken. Enda bedre utsikt, nydelig vær og her ligger virkelig hele Bergen til dine føtter. Og overraskende - ikke så mange turister!
Veldig god mat ved restauranten.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, 461annettb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2019 via mobile enheter

Ikke høyeste fjelltopp i Bergen. Men høyeste punkt med utsikt over Bergen by. Flott måte å slippe transportettappen for å gå på vidden.

Husk godt tøy. Det blåser mer og sterkere her oppe.

Dato for opplevelse: mai 2019
1  Takk, helt1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2019

Helt konge!Fantastisk opplevelse og til en billig penge,185,-kr pr person tur-retur i gondol ibergen og norge,fantastisk!Ta turen og opplev utsikten og restaurangen på toppen!

Dato for opplevelse: april 2019
1  Takk, klausen1233
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Dette er 1 av flere plasser på fjeltoppene i Bergen det fint der og nydelg utsikt. Kan gå lengre inn i fjellet og nyte naturen. Verdt å besøke

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, HelgeT6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2019

Har man mulighet til og ta den flotte Ulriksbanen til topps så kan man kombinere en meget god lunsj med en eventyrlig utsikt over både Bergen by og ikke minst områder rundt. Ett absolutt must når man besøker Bergen.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, toref123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ann Margareth H, Markedsfører på Mount Ulriken, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2019

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Velkommen attende :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser