Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 23:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Mount Ulriken på
fra USD 168,13
Mer informasjon
fra USD 549,73
Mer informasjon
fra USD 723,32
Mer informasjon
fra USD 896,92
Mer informasjon
Anmeldelser (1 520)
Filtrer anmeldelser
1 520 resultater
Vurdering fra reisende
989
413
82
16
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
989
413
82
16
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 520 anmeldelser
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

En fin treningsøkt opp trappene. Tidvis litt mye folk, men den flotteste utsikt gjør opp for det:) Flotte muligheter for en tur over vidden til Fløyen.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, LinLaa78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Flott og hard tur til toppen. Takk og lov for pausebenkene til toppen. Det gjør at turen kan passe for hele familien. :) Utsikten på tommen er vært slitet. Nydelig gatekunst på toppen.

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, Cberge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Utsikt i verdensklasse. Trappene i seg selv er et studie i håndverk som jeg beundrer hver eneste gang jeg bruker de.

Dato for opplevelse: mars 2020
Takk, morten681
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2020 via mobile enheter

Besøker man Bergen må man på Ulriken. Høyeste av de 7 fjell rundt byen. Storslått utsikt.
Fin gondoltur til toppen. God restaurant med byens beste utsikt. Solnedgang i havet.
De sprekeste kan gå Oppstemten. En steintrapp på over 1100 trinn, som er bygget av Sherpaer fra Nepal. Veldig populær fjelltur.

Dato for opplevelse: januar 2020
1  Takk, jonblytth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2019

vi var uten på en fjelltur og valgte og ta ulriksbenen opp til fløyen.på toppen er det en meget god restaurant og en evenyrlig utsikt.Meget bra.vi valgte og gå nedover igjenn ned til sentrum.ungene storkoste seg. ungene var 11 år 9 år og 5 år .så alle kan ta den turen.Kan anbefales på det sterkeste.Vi var 3 voksne også.

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, jan5912
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser