Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Mount Ulriken på
Anmeldt 24. juni 2021 via mobile enheter

For en digg unik tur. Det føltes litt ur som å gå den kinesiske mur, når vi gikk fra varde til varde, og kunne ane dem langt fremover i horisonten. Det var unikt å stoppe opp på midten og sitte å se på alle de syv toppene bortover. En fin tur, med noen kurver hvor man forbrenner mye. Men det meste er rett frem i ujevnt terreng. Vi er ikke topptrente, og brukte 1,5 t opp Ulriken, deretter 4,5 t på Vidden, samt at vi jukset litt og tok Fløybanen ned! En digg tur som vi kan anbefales. Og man må absolutt ikke være godt trent, men ha godt fottøy og bruke god tid!!

Dato for opplevelse: mai 2021
Takk, dorthesKS
Anmeldt 18. februar 2021 via mobile enheter

Ett veldigt flott sted og vandre opp på. Liker meg godt hær sommer som vinter. Jeg bruker beina men vill nyte utsikt finns det gondolbana (under renovering når denne skrives) kommer æven bli mer servering dær oppe. Kan rekommandere det både sommer og vinter, bra om vinteren og bruke brodder Eller lignende då det kan bli glatt og ær relativt bratt på sina steder. Gå den kortere og litt brattere trappa eller den litt lengre stien som ikke ær like bratt. Væl vært turen. Mye folk på soliga dager.

Dato for opplevelse: februar 2021
Takk, 44mattiasw
Anmeldt 5. oktober 2020

Ulriken er et utrolig bra fjell. Du kan gå opp eller ta banen opp, til en helt fantastisk utsikt. Vil virkelig anbefale å ta turen til Ulriken!

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Cecilie Lønning... A
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

En fin treningsøkt opp trappene. Tidvis litt mye folk, men den flotteste utsikt gjør opp for det:) Flotte muligheter for en tur over vidden til Fløyen.

Dato for opplevelse: juni 2020
1  Takk, LinLaa78
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Flott og hard tur til toppen. Takk og lov for pausebenkene til toppen. Det gjør at turen kan passe for hele familien. :) Utsikten på tommen er vært slitet. Nydelig gatekunst på toppen.

Dato for opplevelse: juni 2020
2  Takk, Cberge