Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Bergen
fra USD 113,34
Mer informasjon
fra USD 32,05
Mer informasjon
fra USD 42,68
Mer informasjon
Bergenskort
22 anmeldelser
fra USD 27,48
Mer informasjon
Anmeldelser (1 099)
Filtrer anmeldelser
1 099 resultater
Vurdering fra reisende
695
327
61
15
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
695
327
61
15
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 099 anmeldelser
Anmeldt 14. mars 2019

Sommer fugl effekten er veldig fin om sommeren, men du må holde den varm om vinteren! haha :D Let's Get iT!

Dato for opplevelse: mars 2019
1  Takk, MindPowerATH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2018

Landlig, behagelig, rolig atmosfære. Fint med benker rundt omkring i hagen, koselige stier. Nydelig i konsertsalen med fabelaktiv utsikt til komponisthytten og vannet.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, AnneRitaG1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018

Vel verdt ett besøk. Kan være litt vel mye folk i høytidene som fellesferie, men er allikevel vel verdt ett besøk.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Monica J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

Spennende å være på et sted hvor tidligere tiders miljø ligger i veggene, samtidig som en kan føle komponistens tonefulle nærvær.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, FredLarsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Du er ikke alene her , på sommeren busslast på busslast , såvær tidlig ute . Konsert hver dag kl 13 nå om sommer som du får på kjøpet på inngangsbilletten( 100 kr ) . Du må gå ca 4-500 meter fra parkeringen .

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Trondoc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser